Πόρος ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ε.Σ.Π.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ε.Σ.Π.

Posted by porosplus.gr on 2017-10-20 18:39:30


Σας παραθέτουμε Δελτίο Τύπου για την υποδοχή δεκάδων Γερμανών Δημοσιογράφων και Ηθοποιών από τον Ε.Ε.Σ.Π. στον Πόρο.


ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ε.Σ.Π.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά επισκέφτηκαν τον Πόρο 20 ιστιοπλοϊκά σκάφη με περισσότερους από 80 γερμανούς δημοσιογράφους και ηθοποιούς στα πλαίσια δράσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Rose of Charity που έχουν δημιουργήσει στελέχη της γερμανικής τηλεόρασης. Οι διοργανωτές συμπεριέλαβαν τον Πόρο στο πενταετές πρόγραμμα τους γοητευμένοι από τις ομορφιές του νησιού και τη θερμή υποδοχή που είχαν επιφυλάξει στους δεκάδες διάσημους επισκέπτες μας ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και οι επαγγελματίες του νησιού τον Οκτώβριο του 2016.

Έτσι και φέτος αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Σ.Π. με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Συξέρη και τον Αντιπρόεδρο κ. Παντελή Κουνέλη, υποδέχτηκε τους επισκέπτες μας προσφέροντας τους συμβολικά δώρα μαζί με μια επιστολή κολοσωρίσματος στη γερμανική γλώσσα. Η λιτή αυτή υποδοχή έλαβε χώρα στην παραλία του Πόρου όπου είχαν ελλιμενιστεί τα σκάφη σε χώρο που είχε παραχωρήσει το Λιμενικό Ταμείο Πόρου. Την παράδοση των δώρων σε κάθε σκάφος, κάλυψαν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι από τηλεοπτικά κανάλια της Γερμανίας και της Αυστρίας, για να παρουσιαστεί στις αρχές του 2018 σχεδόν σε όλους τους γερμανόφωνους τηλεοπτικούς σταθμούς, μαζί τις εμπειρίες των ιστιοπλόων από το πενθήμερο ταξίδι τους. Πριν λίγους μήνες είχε παρουσιαστεί εκτενώς στο αντίστοιχο τηλεοπτικό πρόγραμμα η περσινή υποδοχή του Ε.Ε.Σ.Π. με εντυπωσιακά πλάνα του Πόρου, παρέχοντας εξαιρετική προβολή της ομορφιάς και φιλοξενίας του νησιού μας.

Το Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Π. οφείλει να ευχαριστήσει τον διοργανωτή του ταξιδιού κ. Κώστα Τσιγκάρη για την προτίμηση του στο νησί μας, τον κ. Σωτήρη Κουβαρά της Greek Sails για την υποστήριξη των ιστιοπλόων, το Λιμενικό Ταμείο Πόρου για την παραχώρηση του απαραίτητου χώρου στο λιμάνι και το Λιμεναρχείο Πόρου για την διακριτική παρουσία του κατά την άφιξη και παραμονή των σκαφών. Μετά την αναχώρηση των σκαφών, το ραντεβού στον Πόρο ανανεώθηκε για τον Οκτώβριο του 2018 !

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.1 2 3 4 5 6 7


Comment Form is loading comments...