Πόρος Βράβευση του Γιώργου Αθανασιου

Βράβευση του Γιώργου Αθανασιου

Posted by porosplus.gr on 2018-02-11 13:46:05


Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018,ημέρα συγκέντρωσης των μελών του Συνδέσμου Τροιζηνίων στα γραφεία του για την ετήσια Γενική Συνέλευση και διάφορες άλλες δραστηριότητες,έλαβε χώρα μια μικρή σεμνή τελετή ,για να τιμηθεί ένα μέλο του συνδέσμου ,για την προσφορά του τόσο στον Συνδεσμό σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, αλλά και κυρίως για τον τόπο μας.

Τον Γιώργο Αθανασίου για την προσφορά του στον πολιτισμό και τα γράμματα με την έκδοση των εκπληκτικών βιβλίων του. Με αυτά που έβαλε τα θεμέλια της ανάδειξης της άγνωστης ιστορίας του τόπου μας και εμάς όλους από το πιό μικρό μετερίζι να προσπαθούμε να συμβάλλουμε με όποιο μέσον μπορούμε στόν εμπλουτισμό των ιστορικών γεγονότων,θρύλων και παραδόσεων.

Ο γλύπτης κος Γιώργος Ξενούλης μέλος του συνδέσμου κι αυτός, φιλοτέχνησε για την περίπτωση ένα κλαδί ελιάς ,δένδρου ιερού πολύχρονου που ζει αιώνες και κρατάει μέσα στην ψυχή του μυστικές στιγμές ιστορίας, και χάραξε στην μικρή μπρούτζινη πλάκα,

" Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις και Πειραιεί Τροιζηνίων
ΤΙΜΑ
τον Γιώργο Κ. Αθανασίου
για την προσφορά του στον πολιτισμό και τα γράμματα
πρωτοστατώντας στην ανίχνευση και ανάδειξη
της ιστορίας του τόπου μας
Εν Πειραιεί 28η Ιανουαρίου 2018"


Στον δικτυακό τόπο του Συνδέσμου των Εν Αθήναις και Πειραιεί Τροιζηνίων έγραψαν :

Φίλε Γιώργο Αθανασίου, σε ευχαριστούμε εκ βάθους ψυχής για ότι έκανες αλλά και για ότι θα κάνεις για μας τα παιδιά και τα εγγόνια μας,το σπουδαιότερο μας έδειξες τις ρίζες μας για να κρατηθούμε σαν τόπος πιό γερά στο πέρασμα των χρόνων έχοντας ιστορική γνώση και μνήμη. Ευχαριστούμε.


thumbnail_3 thumbnail_4 thumbnail_5


Comment Form is loading comments...