Πόρος Όταν τα λεφτά δεν είναι δικά σου

Όταν τα λεφτά δεν είναι δικά σου

Posted by porosplus.gr on 2018-08-11 13:11:45


Ο Δήμαρχος κ Δημητριάδης, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο faceboοk (όπως το συνηθίζει), την μετασκευή ενός ακόμα αυτοκινήτου του δήμου.

Η παλιά σκουπιδιάρα (ηλικίας άνω των 15 ετών) μετατράπηκε στο φορτηγό με μικρο γερανό ("παπαγαλάκι"), με το αστρονομικό κόστος των 18,600€, πιθανότατα περισσότερο δηλαδή από όσο αξίζει το όχημα ακόμα και μετά την μετασκευή.

Είναι το δεύτερο όχημα που μετασκευάζεται με υψηλό κόστος. Το προηγούμενο ήταν ακόμα παλαιότερο και είχε κοστίσει 17,000€!!.

Βέβαια όταν τα λεφτά δεν είναι δικά σου, δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα.....

Η σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου :

Γιάννης Δημητριάδης
August 9 at 2:37 PM •
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Παραλήφθηκε από το Δήμο μας ένα ακόμα όχημα, το οποίο το 2014 είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο και είχε σταλεί για μετασκευή. Πρόκειται για το δεύτερο απορριμματοφόρο όχημα MERCEDES, που το 2014 βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, λεηλατημένο, στο χώρο του Αγ. Στεφάνου, το οποίο, κατόπιν Μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών, αποφασίστηκε να επισκευαστεί και να μετατραπεί σε φορτηγό με ανατρεπόμενη καρότσα και ανυψωτικό μηχάνημα (το πρώτο τέτοιο όχημα έχει παραληφθεί μετασκευασμένο ήδη από πέρυσι). Το κόστος των εργασιών για την αποκατάσταση του οχήματος ανήλθε σε 18.600€ και εξασφαλίστηκε από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, επέστρεψε στον Πόρο και το καλαθοφόρο όχημα του Δήμου, το οποίο είχε σταλθεί για ολική αναβάθμιση σε εξειδικευμένο συνεργείο.

 photo truck2_zpsdliawpxm.jpg

 photo truck1_zpspc9cjttz.jpg


Comment Form is loading comments...