Πόρος Πολιτική Σπέκουλα για ένα Εμβατήριο

Πολιτική Σπέκουλα για ένα Εμβατήριο

Posted by porosplus.gr on 2019-03-28 21:16:31


Η αγωνία της παράταξης του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη για το αποτέλεσμα των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, έχει οδηγήσει ορισμένους υποψηφίους συμβούλους του και τη «φιλική» του ειδησεογραφική ιστοσελίδα Porosnews.gr, να προσπαθούν να αλλάξουν την «ατζέντα» των εκλογών με επουσιώδη λαϊκίστικα θέματα και «πολιτική ανθρωποφαγία».

Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ζεντέλης και μια ατυχή λέξη την οποία ξεστόμισε σε μια στιγμή προφανούς παρόρμησης μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Οι «ευαίσθητοι προοδευτικοί» της παράταξης Δημητριάδη (όλως τυχαίως) βομβάρδισαν τον κ. Ζεντέλη και μια σειρά πολίτες για κριτικά σχόλια που γράφτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά την απουσία του γνωστού πατριωτικού εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Μάλιστα σχολιάστηκε από πολλούς πως στον Γαλατά όχι μόνο η παρέλαση έγινε υπό τους ήχους του συγκεκριμένου εμβατηρίου, αλλά και το ότι η ένταση του ήταν τέτοια που ακούστηκε πολύ καθαρά και στον Πόρο.

Μάλιστα, για να δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα, το Porosnews δημοσίευσε ένα άκρως προπαγανδιστικό άρθρο με τίτλο «Σπέκουλα για τη Μακεδονία και στον Πόρο» με το οποίο ουσιαστικά «παρότρυνε» τους «προοδευτικούς» πολίτες του Πόρου σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα «Συντηρητικά στελέχη της Αντιπολίτευσης», αλλά και εμμέσως πλην σαφώς οδηγούσε τον Αρχιμουσικό κ. Μανωλάτο με μεγάλη προσφορά στο νησί, να οδηγηθεί σε «οικειοθελή παραίτηση», για λόγους «ευθιξίας». Τελικά αυτό «επιτεύχθηκε» και δίχως επίσημη ανακοίνωση, διαδόθηκε από ορισμένα μέλη της φιλαρμονικής, πως ο μαέστρος παραιτήθηκε, αν και ο κ. Ζεντέλης προς τιμή του, δήλωσε δημοσίως συγγνώμη για την ατυχή λεκτική διατύπωση προς τον μαέστρο. Στη συνέχεια μια σειρά από καθαρά σκηνοθετημένα fake news κατέκλυσαν τα social media, διαδίδοντας πως ο κ. Ζεντέλης, δεν μίλησε απλά ατυχώς, αλλά πως δήθεν «έφτυσε» τον κ. Μανωλάτο και τα παιδιά.

Το ότι η Φιλαρμονική είχε αφεθεί ουσιαστικά στην τύχη της, το ότι ο κ. Μανωλάτος διέμενε και προσέφερε σε ένα εντελώς ακατάλληλο χώρο, το ότι εδώ και 5 χρόνια δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική στήριξη της φιλαρμονικής, φαίνεται να μην ενοχλεί κανέναν από τους «ευαίσθητους» συμπολίτες μας.

Το αποκορύφωμα ήταν ο λίβελος του Δημητριάδη κατά του Ζεντέλη κυρίως, με σαφή ιδεολογικά στοιχεία αριστερής νοοτροπία όπως ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει την «επάρατη δεξιά». Μετά από όλα αυτά διαπιστώσαμε από την «ανακοίνωση» του ίδιου του Δημητριάδη πως «παραίτηση» του Μαέστρου τελικά ΔΕΝ υπήρξε ποτέ!

Δυστυχώς μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές θα δούμε πολλά ακόμα...Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να με κατηγορούν για το θέμα της Μακεδονίας για συντηρητικό, υπερπατριώτη, να με κατατάσσουν στο μη υγιές κομμάτι της κοινωνίας κλπ. Τιμή μου και καμάρι μου."


Comment Form is loading comments...