Αργοσαρωνικός Σαρώνεια 2017

Σαρώνεια 2017

Posted by porosplus.gr on 2017-07-10 15:13:21


ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ 10/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Σαρώνεια 2017»


Στα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σαρώνεια 2017» στο Γαλατά του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, παραβρέθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη.

Στο χαιρετισμό του αρχικά, μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη κας Ρένας Δούρου, συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά «Οι Φίλοι της Παράδοσης» , αλλά και τους εθελοντές, για την άρτια οργάνωση και για την καθιέρωση των εκδηλώσεων ως θεσμό.

Δήλωσε ότι ο Πολιτισμός, η Τέχνη, η Παράδοση, αλλά και η Ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας. Η Τροιζηνία και τα Μέθανα διαθέτουν όλα τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και Αντιδήμαρχο Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Σπύρο Καρνέζη, τα μέλη του Συλλόγου για την σπουδαία δουλειά που κάνουν, καθώς και τα παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας.

Καλωσόρισε τους παριστάμενους εκπροσώπους του κατεχόμενου Κυπριακού χωριού Φιλιά και τους ευχήθηκε γρήγορα Λευτεριά. Επίσης, καλωσόρισε και το Διοικητή στο νεοσύστατο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατά Τροιζηνίας.

Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με τους παραγωγούς και δημιουργούς, που φέτος ήταν πολύ περισσότεροι από τα προηγούμενα χρόνια.


Comment Form is loading comments...