Πόρος ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2017

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2017

Posted by porosplus.gr on 2017-10-25 20:43:32


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου για την δυνατότητα που παρέχει ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου στις επιχειρήσεις Διαμονής του νησιού (Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα) για να προβάλουν τις υπηρεσίες και ειδικά πακέτα προσφορών στους επισκέπτες της έκθεσης PHILOXENIA 2017.


ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2017

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος πόρου, παρέχει στις επιχειρήσεις Διαμονής του Πόρου (Ξενοδοχεία & Ενοικιαζόμενα) τη δυνατότητα να προβάλουν τις υπηρεσίες τους καθώς και ειδικές προσφορές, στην Έκθεση Philoxenia 2017 η οποία θα διεξαχθεί 10-12/10/2017 στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσίαση των επιχειρήσεων στους επισκέπτες θα γίνει αποκλειστικά μέσω του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλογου Πόρου και όχι απο μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, θα συμμετάσχουν από κοινού ο Ε.Ε.Σ.Π. και η Ε.Τ.Α.Π. προβάλλοντας στο κοινό της έκθεσης τις αμέτρητες επιλογές του επισκέπτη που θα επιλέξει το νησί μας για τις διακοπές του, με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τη γαστρονομία και τη μοναδική φύση, αλλά και τις μοναδικές επιλογές διασκέδασης και δραστηριοτήτων για κάθε ηλικία και οικονομική δυνατότητα.

Στην Έκθεση θα υπάρχει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για «Διακοπές στον Πόρο» την οποία θα μπορεί να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης, ώστε να λάβει αναλυτικές πληροφορίες από τις επιχειρήσεις διαμονής που τον ενδιαφέρουν. Επίσης στην Έκθεση θα παρουσιαστεί ο επίσημος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός του Δήμου Πόρου και του Ε.Ε.Σ.Π. Poros Island My Guide, με πληροφορίες για το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων του Πόρου.

Όσα Ξενοδοχεία ή Καταλύματα θέλουν να προβληθούν και να προσφέρουν ειδικές τιμές στο κοινό για τον χειμώνα 2017 ή την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 (ειδικά πακέτα 2 ή περισσότερων ημερών, ή ειδικές ημερήσιες τιμές ανά χρονική περίοδο), πρέπει να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 30/10 στο email eesporou@gmail.com τις προσφορές τους. Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αυτή στα τηλέφωνα 6970801255 & 6973600425.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.


Comment Form is loading comments...