Πόρος ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΙΟ-ΚΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΙΟ-ΚΑ

Posted by porosplus.gr on 2019-03-07 19:34:00


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΙΟ-ΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου ανταποκρινόμενο στις εκκλήσεις πολλών μελών του, σχετικά με την κυκλοφοριακή αναστάτωση που έχει που έχει προκύψει λόγω των έργων του Δικτύου του Βιολογικού Καθαρισμού στην περιοχή του Άλσους Παπαντωνίου (πλησίον του Κ.Ε ΠΟΡΟΣ), προέβη στις εξής ενέργειες:

  • Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Δημήτρης Συξέρης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία προ ημερών με τον Διοικητή του Α.Τ Πόρου, σχετικά με τον λόγο για τον οποίο υπάρχει απαγόρευση χρήσης της παράπλευρης οδού (από οικία Γρίβα, έως πρώην ΠΙΚΠΑ και έξοδο στην παραλιακή οδό) και την επιβολή των προστίμων σε οδηγούς Ι.Χ και μοτοσυκλετών λόγω μη τήρησης της απαγόρευσης.
  • Στάλθηκε επιστολή του Ε.Ε.Σ.Π. στις αρμόδιες Αρχές (Α.Τ Πόρου, Δήμος Πόρου, Περιφέρεια Αττικής /Περ. Ενότ. Νήσων, Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά) στην οποία τονίζεται το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερα από την μη πρόβλεψη χρήσης της παράπλευρης οδού (οικία Γρίβα-π. ΠΙΚΠΑ-παραλία). Επιπρόσθετα ζητήθηκε να υπάρξει προσωρινή μερική άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο τμήμα Κ.Ε ΠΟΡΟΣ- Ξενοδοχείο Διόνυσος, ώστε να δοθεί στη κυκλοφορία μια λωρίδα κατά τα δύο τριήμερα (Καθαρά Δευτέρα και 25ης Μαρτίου) εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα.
  • Αντιπροσωπεία του Δ.Σ αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Παντελή Κουνέλη και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου, σχετικά με το παραπάνω θέμα. Στην συνάντηση τονίστηκε από τα μέλη του Δ.Σ η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί σε επαγγελματίες και πολίτες, ζητήθηκε να επιτραπεί η χρήση μιας λωρίδας κυκλοφορίας στο σημείο των έργων κατά τη διάρκεια των τριημέρων του Μαρτίου, για εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τονίσθηκε η ανάγκη για χαμηλές ταχύτητες διέλευσης από τον Οικισμό της Σφαιρίας, των φορτηγών που χρησιμοποιούνται στο έργο του λιμανιού.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

 photo ergavioka04_zpsfh4vq3bj.jpg

 photo ergavioka02_zpsmiceqtym.jpg

 photo ergavioka01_zpsb1syosxv.jpg

 photo ergavioka03_zpskzqdp8pv.jpg


Comment Form is loading comments...