Πόρος 6667 προσλήψεις στους Δήμους, 0 στον Πόρο

6667 προσλήψεις στους Δήμους, 0 στον Πόρο

Posted by porosplus.gr on 2017-10-23 15:15:58


Προωθείται από το Υπ. Εσωτερικών η πρόσληψη 6667 μονίμων δημοτικών υπαλλήλων. Εντύπωση προκαλεί ο τεράστιος αριθμός υπαλλήλων για τον δήμο Υδρας, αλλά και το 0 των Δήμων Πόρου, και Τροιζηνιάς - Μεθάνων,

Προφανώς ο Δήμος Πορου είτε δεν ζήτησε καν την πρόσληψη υπαλλήλων, είτε δεν ακολούθησε σωστά την αναγκαία διαδικασιά. Φυσικά αν δεν βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος Πόρου, δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί τελικά προτιμά τους εργολάβους που κοστίζουν περισσότερο στον Δήμο, αντί για την αξιοκρατική πρόσληψη κατευθείαν στον Δήμο. Ο καθένας βέβαια βγάζει τα συμπεράσματα του.Το σύνολο των 6.667 μόνιμων προσλήψεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, ανά δήμο και φορέα της Αυτοδιοίκησης (ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ) δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα η aftodioikisi.gr, σε συνέχεια του χθεσινού δημοσιεύματος της ιστοσελίδας.

Οι 6.667 μόνιμες θέσεις, αφορούν αιτήματα από τη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας, έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποτελούν τη μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων θέσεων που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια. Τα αιτήματα των δήμων έχει επικυρώσει με υπογραφή του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων, όπως είναι γνωστό θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ και αφορά αποκλειστικά τα αιτήματα των δήμων, προκειμένου να καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά κύριο λόγο στον τομέα της καθαριότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα έγιναν από τους δήμους, όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως ο τομέας της καθαριότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αιτήματα των δήμων για τις 6.667 θέσεις θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό με την προκήρυξη να αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλη του 2017.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

Η aftodioikisi.gr, παρουσιάζει αποκλειστικά ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ με τα αιτήματα των φορεών που εγκρίθηκαν:ΛΙΣΤΑ

Αναδημοσιέυση από το http://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/apokleistiko-sinolo-ton-6-667-monimon-proslipseon-ana-dimo-lista "


Comment Form is loading comments...