Πόρος ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ POROSEA

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ POROSEA

Posted by porosplus.gr on 2018-03-19 19:59:28


ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ POROSEA Πόρος, 18/3/2018

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και οι επιχειρήσεις μέλη του, στηρίζουν και φέτος τη 2η αθλητική διοργάνωση POROSEA που διοργανώνει ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Clubκαι η εταιρεία whynot στις 9 & 10 Ιουνίου 2018.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών που θα λάβουν μέρος, ο Ε.Ε.Σ.Π. έχει αναλάβει σε συνεννόηση με τους διοργανωτές να συγκεντρώσει τις προσφορές των επιχειρήσεων κάθε είδους προς τους αθλητές (διαμονή, εστίαση, διασκέδαση, εμπορικά καταστήματα).

Για το σκοπό αυτό ο Ε.Ε.Σ.Π. έχει ετοιμάσει ένα ειδικό έντυπο για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, στο οποίο πρέπει να καταγραφούν οι ειδικές προσφορές κάθε επιχείρησης. Το έντυπο αυτό πρέπει να συμπληρωθεί και να παραδοθεί στον Έφορο Δημ. Σχέσεων του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Γρηγόρη Μαστροπέτρο ή να σταλεί στο Email: eesporou@gmail.com με την ένδειξη «PoroSea» μέχρι τη Πέμπτη 22/3/2018.

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του νησιού είναι απαραίτητη για την επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία θα συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Το ειδικό έντυπο (διαφορετικό για επιχειρήσεις διαμονής και διαφορετικό για τις λοιπές επιχειρήσεις) μπορείτε να το τυπώσετε ή να το προμηθευτείτε δωρεάν από το Πρακτορείο Τύπου του κ. Μαστροπέτρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 6970801255 και 6974366525

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ


Comment Form is loading comments...