Πόρος Περιβαντολογικός Εμπλουτισμός και μηνυτήριες αναφορές

Περιβαντολογικός Εμπλουτισμός και μηνυτήριες αναφορές

Posted by porosplus.gr on 2018-04-10 15:07:33


Με αφορμή την διαρροή λυμάτων που σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα ξημερώματα, αλιεύσαμε 2 καυστικά σχόλια στο facebook από δυο δημοτικούς συμβούλους της προηγουμενης διοικησης :


Βαγγέλης Ζεντέλης:

Αν κ δεν έχω συνηθίσει να γράφω για τα κακώς κείμενα ,εντούτοις δεν μπορώ να μην αφήσω ασχολίαστο το χτεσινό γεγονός , μιας κ στην ζωή είναι όλα δανεικά τελικά ...
Την Δευτέρα του Πάσχα το 2013 έπειτα από ζημιά στο δίκτυο του βιολογικού , έγινε ο "κακός χαμός" με μηνύσεις κ μηνυτήριες αναφορές προς τον τότε αντιδήμαρχο που έτυχε κ ήμουν εγώ με κατάληξη να βρίσκομαι στο αυτόφωρο , με όλες τις διαδικασίες πχ δακτυλικά αποτυπώματα κτλ (νομίζοντας ότι έχουν κάποιον εγκληματία μπροστά τους), κ ήταν η αρχή ενός ανηλεούς πολέμου εναντίον μου με συνολικά 21 μηνύσεις ή μηνυτήριες αναφορές, που ελάχιστες (ευτυχώς) ακόμη κ σήμερα με ταλαιπωρούν .
Θυμάμαι την δυσφήμηση που προκάλεσε το "καλεσμα" του σταθμού ΣΚΑΙ κ οι διάφορες αναρτήσεις σε τοπικά site ,που βρυχουσαν , όλα αυτά βέβαια μόνο τότε ...
Σήμερα βέβαια υπάρχει η "απόλυτη σιωπή για άναλογη ζημιά την αντίστοιχη με τότε ημέρα ..." είτε αυτά είναι site , είτε διάφοροι περίβαντολογικοι σύλλογοι του νησιού που ως δια μαγείας έχουν παύσει την δράση τους εδώ κ μερικά χρόνια.

Μιας κ η ζημιά είναι εξίσου ανάλογη με το 2013 αλλά η διαφορετική αντίληψη δεν μου επιτρέπουν είτε να προβώ σε κάποια μηνυτήρια αναφορά (άλλωστε θα μπορούσα μιας κ ήδη είμαι αρκετά ταλαιπωρημένος με αυτό το θέμα) βάζοντας το κοινό καλό σε προτεραιότητα , ούτε να αναρτήσω βίντεο από το σημείο που έχω στην διάθεση μου !

Τέλος πάντων , δεν συνεχίζω άλλο γιατί είναι μεγάλη αυτή η κουβέντα
Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία , κατανόηση κ ηρεμία στο ταλαιπωρημένο νησάκι μας
Κ καλή τουριστική σεζόν στους επαγγελματίες του νησιού ..!!!


Δημήτρης Συξερης:

Είσαι πολύ άδικος φίλε. Τότε το 2013, υπήρξε περιβαλλοντική καταστροφή από την διαρροή βοθρολυμάτων, τώρα υπήρξε περιβαλλοντικός εμπλουτισμός από την απελευθέρωση ειδικών μικροοργανισμών εντός των υδάτων...(για να μην μπερδευτεί κάποιος, είναι χιουμοριστικό το σχόλιο!)


Ας θυμηθουμε και τι εγραφε τοτε το porosnews:

Screenshot_20180410_140139


Comment Form is loading comments...