Πολιτισμός Περιοδικό "Εθνοτραπεζική"

Περιοδικό "Εθνοτραπεζική"

Posted by porosplus.gr on 2017-01-07 14:30:47


Έχουμε τη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε ότι μόλις βγήκε στον «αέρα» το νέο περιοδικό του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΣΕΠΕΤΕ), «ΕΘΝΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ».
Πρόκειται για ένα πολυσέλιδο ηλεκτρονικό περιοδικό, με ποικίλη ύλη. Περιλαμβάνει εκτός από τα υπηρεσιακά, συνδικαλιστικά, ασφαλιστικά, εργασιακά –άρθρα εξαιρετικά επιμελημένα και καλογραμμένα από μέλη του ΣΕΠΕΤΕ– και διάφορα άλλα κείμενα, οδοιπορικά, γενικά, για τον πολιτισμό, τη λογοτεχνία, την ποίηση, την κοινωνιολογία. Επίσης περιλαμβάνει έρευνες και αναλύσεις, χωρίς να λείπει και το χιούμορ, οι συμβολικές γελοιογραφίες καθώς πολύ ωραίες φωτογραφίες και εικόνες που συνοδεύουν τα κείμενα και κοσμούν τις σελίδες του.
Πρέπει να τονίσουμε και την εξαίρετη μοντέρνα και εμπνευσμένη γραφιστική και καλλιτεχνική επιμέλεια που, όπως θα διαπιστώσετε, το καθιστά ευχάριστο, ελκυστικό, χρήσιμο και λειτουργικό και το ξεχωρίζει από άλλα περιοδικά και ιστοσελίδες. (Γραφίστας Γιώργος Πολίτης, ατελιέ Public Graphics, 2106130035).
Είμαστε βέβαιοι ότι θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον και θα ασχοληθείτε με την ανάγνωσή του.
Επίσης θα περιμένουμε τα τυχόν σχόλιά σας, μέσα από την ιστοσελίδα του www.sepete.gr, ή όπως αλλιώς το προτιμάτε (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, sepete@windowslive.com, ή/και κανονικό ταχυδρομείο).
Στις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος, με την έλλειψη σταθερότητας και τις συνεχείς αμφιβολίες για το αύριο, επηρεάζεται αρνητικά και ο οικογενειακός προγραμματισμός. Γι αυτό πιστεύουμε πως η μεταξύ μας επικοινωνία αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα. Σε αυτό βοηθάει τα μέγιστα η τεχνολογία και φυσικά το περιοδικό μας «ΕΘΝΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ».
Τέλος, θα θέλαμε να σας υποβάλλουμε μια θερμή παράκληση: Σας παρακαλούμε να προωθήσετε το νέο περιοδικό μας σε όσο περισσότερους γνωστούς και φίλους σας, ώστε να διαβαστεί και συντελέσει στην αμφίδρομη επικοινωνιακή χρησιμότητα, για την οποία εκδίδεται και κυκλοφορεί, σε ηλεκτρονική μορφή.


Καλά Χριστούγεννα
Ευτυχές το Νέον Έτος 2017ΑΡΙΣ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ (arimari@otenet.gr)
ΥΓ. Αγαπητοί φίλοι, στη σελίδα 34, μπορείτε να διαβάσετε και το πανέμορφο ποίημα του Συγγραφέα Τάκη Χατζηαναγνώστου «Η βροχή». Το έγραψε στην κατοχή, 17 χρονών παλληκαράκι. Πολύ αργότερα στην εποχή του Νέου Κύματος το μελοποίησε ο Συνθέτης Γιάννης Σπανός και το πρωτοτραγούδησε η Πόπη Αστεριάδου. Αν μπείτε στο Google music youtube, θα το ακούσετε. Σήμερα, επειδή είναι πολύ επίκαιρο, σαν να είναι κατοχή, το ξαναλέμε κι εμείς για να ξορκίσουμε το κακό και αν ευχηθούμε όλοι μαζί το 2017 θα βγει καλό. Ίσως και πολύ καλό… Πάντως προτιμήστε την Αστεριάδου, για να μη το… μετανιώσετε ακούγοντας τη δική μου συνημμένη εκδοχή.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Η ΒΡΟΧΗ (ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ).WMA


Comment Form is loading comments...