Αθλητισμός ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ

Posted by porosplus.gr on 2017-04-12 16:42:47


Ακολουθεί το ΔΤ από τον Αντ/χη Νήσων σχετικά με το γήπεδο του Πόρου


ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ 10/04/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Διοικητή Ναυτικής Εκπαίδευσης για το γήπεδο του Πόρου


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συναντήθηκε με τον Διοικητή Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχο κ. Παναγιώτη Λυμπέρη, τον Δήμαρχο Πόρου κ. Γιάννη Δημητριάδη και τον Διοικητή του ΚΕ Πόρος Πλοίαρχο κ. Γεώργιο Κοτσάνη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πόρος, προκειμένου να συζητήσουν τις διαδικασίες για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης σχετικά με την παραχώρηση της έκτασης του γηπέδου Πόρου που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό.

Κατά την συνάντηση ζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών εκ μέρους του Δήμου Πόρου και του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να ξεκινήσει η μελέτη βελτίωσης του σταδίου και των εγκαταστάσεων για την ασφάλεια των αθλουμένων, οι οποίες είναι τελείως ακατάλληλες και χρονολογούνται από την δεκαετία του ’50.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε ότι το γήπεδο του Πόρου συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και χρησιμοποιείται ευρέως για την προετοιμασία ομάδων της Βόρειας Ευρώπης και για την διεξαγωγή τουρνουά, όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 8-10 Απριλίου με την επωνυμία Θησέας όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές. Το ενδιαφέρον της Περιφέρειας και της ΠΕ Νήσων έχει την ίδια βαρύτητα για όλα τα νησιά μας και την Τροιζηνία.


Comment Form is loading comments...