Πόρος Αντιπολιτευτικό Παραλήρημα Δημητριάδη

Αντιπολιτευτικό Παραλήρημα Δημητριάδη

Posted by porosplus.gr on 2019-05-24 13:49:50


Ξέφυγε ο Γιάννης Δημητριάδης από την χαρά που πήρε μετά την προεκλογική συγκέντρωση του στον ΣΕΦ, και εκδήλωσε τις "δημοκρατικές" του απόψεις περί διακυβέρνησης :"

"Η νίκη που θα δώσει σε εμάς ηχηρή εντολή να συνεχίσουμε και στους αντιπάλους μας ηχηρή εντολή να ακολουθήσουν το ρεύμα της προόδου και της ανιδιοτέλειας ή αλλιώς να κάτσουν στο περιθώριο ως μια μικρή μειοψηφία που δεν θα έχει δικαίωμα να μάς παρενοχλεί!"

Όταν μάλιστα άρχισαν οι "αντίπαλοι" να διαμαρτύρονται, φρόντισε να επιβεβαιώσει τον διχαστικό του λογου με νέο δημοσίευμα :

"Καταρχήν (για όποιον δεν το είχε καταλάβει μέχρι σήμερα), ισχυρίζομαι ότι ο συνδυασμός μου πρεσβεύει την πρόοδο και την ανιδιοτέλεια στον Πόρο και ο αντίπαλος συνδυασμός ακριβώς το αντίθετο.
Δεύτερον, το αν έχω δίκιο ή άδικο θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι στις εκλογές. ΑΝ π.χ. με ψηφίσει το 80% (=μεγάλη και καθαρή νίκη), αυτό θα σημαίνει προφανώς ότι συμφωνεί με την παραπάνω θέση μου. Σε ένα τέτοιο σενάριο, όπως έγραψα, η μικρή μειοψηφία που στις εκλογές θα έχει εκφράσει (δημοκρατικά) διαφορετική άποψη, τα επόμενα 4 χρόνια θα πρέπει Η΄ να ακολουθήσει το ρεύμα που επέλεξε η συντριπτική πλειοψηφία Η΄ να κάτσει στο περιθώριο χωρίς να έχει δικαίωμα να μάς παρενοχλεί.
Το παραπάνω σενάριο, με το συμπάθιο κιόλας, είναι ο εκλογικός στόχος της παράταξής μου και ελπίζω να τον πετύχουμε!"

Στις προηγούμενες εκλογές, ο κ. Δημητριάδης κέρδισε με πολύ μικρότερη διαφορά (56%-44%). Κυνήγησε όμως όσους δεν τον υποστήριξαν, η περίφημη ισονομία στα καταστήματα δεν ίσχυσε ποτέ, αντίθετα φρόντισε με κάθε τρόπο να μειωθούν τα τετραγωνικά των ποιο πετυχημένων καταστημάτων. Ζήτησε άδεια από την αρχαιολογία (Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων) μόνο από ένα κατάστημα, πολιτικού αντιπάλου, όταν προσπαθούσε να δώσει με αδιαφανείς τρόπους άδεια για στέγαστρο σε κατάστημα με πολεοδομικές παραβάσεις

Πως να μην μιλήσουμε και πάλι για τις τεράστιες ομοιότητες με τον Τσίπρα ? Και εκείνος σε πολύ πρόσφατη ομιλία του, τα ίδια είπε "στην Ελλάδα θα διοικούν οι πολλοί και θα υπακούουν οι λίγοι". Κλασσικός λαϊκισμός από τον Τσίπρα ελλείψη success story μετά τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες. Πρέπει να φταίνε οι άλλοι, οι κακοί. Εμείς είμαστε οι καλοί, οι προοδευτικοί, οι άλλοι είναι κακοί, ιδιοτελείς....

Καρμπόν και ο Δημητριάδης.

Στην προεκλογική του ομιλία αναφέρθηκε κυρίως στους "άλλους", στον Μητσόπουλο, στον Γρίβα, στην υπεξαίρεση που έγινε πριν από 9 χρόνια αφήνοντας υπονοούμενα. Μάλιστα μιλώντας με Αθηναίο (δεν ψηφίζει καν Πόρο) που πήγε παρέα με φίλο του, μας ανέφερε ότι μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ήταν αντιπολίτευση ο Δημητριάδης !

Αλλά και στην τελευταία προπαγανδιστική φυλλάδα που έστειλε (αυτή με τον αυθαίρετο τίτλο "Ενημερωτικό Έντυπο του Δήμου Πόρου"), το μόνο που κάνει σε 40 σελίδες, είναι να κατηγορεί όλους τους "άλλους". Απειροελάχιστες αναφορές στο αύριο, αλλά και στο δικό του σήμερα. 40 σελίδες κατηγορίες για το χθες ....

Πως άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά ?

Tα "μεγάλα έργα Δημητριάδη" (πεσμένο λιμάνι & Βιοκα) ναυάγησαν. Στο λιμάνι κατήγγειλε τον εργολάβο στο λιμεναρχείο και πολύ πιθανών θα εμπλακούν τα έργα στα δικαστήρια, ενώ το έργο του Βιοκά έχει σταματήσει εδώ και ενάμιση μήνα και άγνωστο αν θα ξαναρχίσει (καθότι είναι ο ίδιος εργολάβος και στα δύο, το ένα έργο θα μπλοκάρει το άλλο).

Πως να αντιπαρατεθεί στα "ίσια" με τον Στρατηγό ? Δεν έχει σοβαρό έργο να δείξει ο Δημητριάδης μπροστά του. Κερδίζει ναι μεν κατακόρον στην επικοινωνία, αλλά χάνει με κατεβασμένα χέρια στην ουσία. Έπαψε να είναι το νέο το άφθαρτο, πλέον έχει δοκιμαστεί, και συγκρίνεται.

Το ερώτημα είναι αν το καταλαβαίνει ο λαός του Πόρου


Comment Form is loading comments...