Πόρος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ

Posted by porosplus.gr on 2017-10-30 14:57:03


Σας παραθέτουμε δελτίο τύπου σχετικά με την παραλαβή μετασκευασμένου φορτηγού του Δήμου Πόρου.Δελτίο Τύπου Πόρος, 27.10.2017

Παραλαβή μετασκευασμένου φορτηγού Δήμου Πόρου

Παραλήφθηκε από τον Δήμο Πόρου το μετασκευασμένο πρώην απορριμματοφόρο όχημα MERCEDES, το οποίο είχε αποσταλεί για μετατροπή και αναβάθμιση σε εξειδικευμένο συνεργείο. Το εν λόγω όχημα βρέθηκε το 2014 από τη σημερινή δημοτική αρχή σε άθλια κατάσταση, λεηλατημένο, στο χώρο του Αγ. Στεφάνου και, κατόπιν Μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο (δεν την ψήφισαν δηλαδή εκείνοι που είχαν υπό την ευθύνη τους τα οχήματα του Δήμου έως το 2014), αποφασίστηκε η αποκατάστασή του και τη μετατροπή του σε φορτηγό. Το κόστος των σχετικών εργασιών ανήλθε σε 17.000€, τα οποία μάλιστα εξασφαλίστηκαν από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο απορριμματοφόρο του Δήμου, το οποίο σύντομα θα επιστρέψει στο νησί, επισκευασμένο, με ανατρεπόμενη καρότσα και ανυψωτικό μηχάνημα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι από το 2014, τουλάχιστον δεκαεφτά οχήματα, τα οποία είναι εγγεγραμμένα ως περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Πόρου, βρέθηκαν σε αχρηστία ή αγνοούνται με τις ακόλουθες αιτιολογίες: πέντε θάφτηκαν, τέσσερα αγνοούνται, δύο κάηκαν και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε μορφή σκραπ σε δημοτικούς ή άλλους χώρους.


Comment Form is loading comments...