Πόρος Σημαντικό όφελος για την τοπική μας οικονομία η επαναφορά της προπαίδευσης στο Κ/Ε ΠΟΡΟΣ

Σημαντικό όφελος για την τοπική μας οικονομία η επαναφορά της προπαίδευσης στο Κ/Ε ΠΟΡΟΣ

Posted by porosplus.gr on 2018-03-02 20:49:35


Η παράταξη μας είχε επανειλημμένα θέσει το θέμα της κοινής προσπάθειας που απαιτείται για τον σκοπό αυτό. Τον Απρίλιο μάλιστα του 2016 προκάλεσε την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου σε ένα κλίμα συνεργασίας για τον Τόπο μας εξεδόθη η υπ αριθμ 64/2-4-2016 ομόφωνη απόφαση που στη συνέχεια απεστάλη στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Η αλήθεια όμως είναι ότι λόγοι που έχουν σχέση κυρίως με την επιχειρησιακή ικανότητα και γενικότερα τους σχεδιασμούς των Ενόπλων Δυνάμεων προκάλεσαν την ευεργετική για την Τοπική μας οικονομία απόφαση της πλήρους επαναλειτουργιας του Κ/Ε ΠΟΡΟΣ.

Η απόφαση αυτή θα ωφελήσει παράλληλα και τα στρατευμένα παιδιά μας που θα αποκτήσουν τις πρώτες εμπειρίες της θητείας τους σε ένα πανέμορφο περιβάλλον που αποπνέει έντονες ιστορικές μνήμες. Στον Πρώτο Ναύσταθμο της ελεύθερης Ελλάδος.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα βοηθήσουν σ αυτό.
Ιδιαίτερα οι επαγγελματίες της περιοχής μας που θα τους δοθεί η ευκαιρία με την ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών τους να διαφημίσουν τον Τόπο μας και να δημιουργήσουν ωραίες αναμνήσεις στα στρατευμένα παιδιά μας και καλές εντυπώσεις στους επισκέπτες μας.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Comment Form is loading comments...