Πόρος Κάνε το όπως ο Σύριζα

Κάνε το όπως ο Σύριζα

Posted by porosplus.gr on 2018-08-16 20:02:41


Ο δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης θυμίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο Σύριζα.

Αφού σαν την Δούρου και εκείνος υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες, τώρα επιτίθεται σε όποιον τολμάει να του κάνει κριτική, κατηγορώντας μάλιστα πάντα τους άλλους για λαϊκισμό και παραπληροφόρηση.

Απουσία κάλυψης εκτάκτων ιατρικών αναγκών του καταλογίζει η αντιπολίτευση, και εκείνος με την σειρά του χωρίς να απαντά στην ουσία, κατηγορεί την αντιπολίτευση για οκνηρία, λαϊκισμό και ξύλινο λόγο.

Ποια όμως είναι η πραγματικότητα ?

Ο Δημητριάδης υποσχέθηκε Ελικόπτερο, κάτι που δεν είδαμε ποτέ. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα το κάνει ότι κι αν γίνει, ακόμα και αν χρειαστεί να το πληρώσει ο ίδιος. Τελικά ελικόπτερα βλέπουμε μόνο στις ταινίες

Ο Δημητριάδης πέρσι έβγαλε βαρύγδουπες ανακοινώσεις για τους δύο γιατρούς (από τους 30 που έστειλε σύνολο στα νησιά) που έστειλε η 2η ΔΥΠΕ (Δοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου). Φέτος ενώ υπάρχουν και πάλι θερινές αποσπάσεις, δεν έγινε καμία στον Πόρο.

Ο Δημητριάδης κατάφερε και του έκαναν πολιτικό πεσκέσι από την Κυβέρνηση του Σύριζα, και απλά ψήφισαν την ... τοποθέτηση "ταμπέλας" στο γηροκομείο !

Πολυδύναμο Ιατρείο Πόρου, αλλά χωρίς γιατρούς. Να θυμίσουμε πόσα χρόνια έκανε η Σαντορίνη να δει το νοσοκομείο της να λειτουργήσει ? Ολόκληρη Σαντορίνη με 100,000 κόσμο... Μήπως το περίφημο νοσοκομείο Κυθήρων ? Ειλικρινά τώρα, με τεράστιες ελλείψεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας, με προσλήψεις με το σταγονόμετρο, περιμένει κανείς να δει στο άμεσο μέλλον 24 ώρες βάρδιες γιατρών στο Πολυδύναμο Ιατρείο Πόρου ?

Τι να την κάνεις την "ταμπέλα" "ιδρύθηκε το 2017", όταν δεν έχει γιατρούς ?

Πριν στεγνώσει καν το μελάνι από τις ανακοινώσεις και την απάντηση του δημάρχου, "οι δύο γιατροί του Πολυδύναμου Ιατρείου Πόρου να κάνουν εφημερία μόνο στον Πόρο και όχι στο Κ.Υ.Γαλατά" είχαν ανεβάσει ανακοίνωση στην πόρτα τους, ότι την βδομάδα του 15αύγουστου θα δουλέψουν μόνο Δευτέρα και Τρίτη. Καθότι οι γιατροί δεν ασχολούνται με επείγοντα περιστατικά, κάνουν κυρίως συνταγογράφηση και ραντεβού, και αυτά πρωινές ώρες, και μόνο καθημερινές.

Το περιστατικό του Σαββάτου, όπου λόγο του τραυματισμού στο κεφάλι, έπρεπε να έρθει γιατρός πριν μετακινηθεί ο τραυματίας, δείχνει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα, δείχνει ότι η ταμπέλα δεν βοηθάει σε τίποτα, και πράγματι το νησί μας είναι ανοχύρωτο σε έκτακτα ιατρικά περιστατικά.

Εμείς το μόνο που θέλουμε να προσθέσουμε είναι ότι ο Δήμος έχει δικαίωμα να προσλάβει γιατρό για περιορισμένη περίοδο, για να καλύψει τον αυξημένο πληθυσμό των 2 καλοκαιρινών μηνών. Όμως είναι προφανές ότι προτεραιότητες είναι άλλες....


Comment Form is loading comments...