Πόρος To απίστευτο email Δημητριάδη

To απίστευτο email Δημητριάδη

Posted by porosplus.gr on 2017-11-08 15:27:16


Διαβάσαμε την προηγούμενη βδομάδα στην ηλεκτρονική σελίδα www.mellon.gr, το απαξιωτικό και υβριστικό email που έχει αποστείλει ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης εναντίων του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Γριβοκωστόπουλου.

Περιμέναμε αρκετές μέρες πριν το αναδημοσιεύσουμε, για να δούμε αν θα υπάρχει η οποιαδήποτε αντίδραση ή διάψευση του Δημάρχου Πόρου κ. Δημητριάδη, αλλά ματαίως.

Το email αυτό χαρακτηρίζει κυρίως τον ίδιο τον Δήμαρχο Πόρου, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την διοίκηση. Να θυμίσουμε ότι ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Γριβοκωστόπουλος, είναι ο κατά νόμο αρμόδιος να ελέγχει τους δήμους και τα όργανα τους, δηλαδή και τον Δήμαρχο.

Προφανώς ο κ. Δημητριάδης έχει αλλεργία στον έλεγχο του, καθότι όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, αντιλαμβάνεται τον ρόλο του μάλλον ως "αυτοκράτορας" που δεν δέχεται κανένα όχι, κανέναν έλεγχο.

Ταυτόχρονα οι σημαντικές του αποφάσεις δεν προχωρούν, καθότι έχουν μεγάλα προβλήματα, ή αργούν πάρα πολύ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η απόρριψη της αγοράς του MiniBus, των κυκλοφοριακών μέτρων, τον αποφάσεων "εξυπηρέτησης" συγκεκριμένου καταστήματος, αλλά και η καθυστέρηση στις επισκευές του ΒΙΟΚΑ (3 φορές έχει ψηφιστεί μελέτη για την επισκευή), την επισκευή του πεσμένου τμήματος του λιμανιού κλπ.

Με το συγκεκριμένο όμως ύφος που έχει υιοθετήσει στο email, και την ουσιαστική εντολή παρεμποδισμού του ελέγχου όμως τι να πει κανείς .... Καλή τύχη κ. Δήμαρχε !

thumbnail

Και το κείμενο του mellon.gr
"Μαλάκα"και"πειραγμένο ψυχολογικά " αποκαλεί τον Επιθεωρητή Δ.Δ Ν.Γριβοκωστόπουλο ο Δήμαρχος Πόρου
4 days ago αναρτήθηκε από: mellon.grimage

Φωτιές άναψε το mellon.gr με την αποκλειστική αποκάλυψη του υβριστικού εγγράφου που απέστειλε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, σε υπηρεσίες και υπαλλήλους του Δήμου Πόρου,αποκαλώντας "μαλάκα" και "πειραγμένο ψυχολογικά" τον Επιθεωρητή -Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης Νίκο Γριβοκωστόπουλο.

Ο Επιθεωρητής Νίκος Γριβοκωστόπουλος, διερευνά την υπόθεση της μεταστέγασης του Λιμενικού Ταμείου Πόρου, σε ακίνητο με σχεδόν τριπλάσιο ενοίκιο,(τώρα πληρώνει 1.200 ευρώ τον μήνα),ενώ το προηγούμενο μίσθωμα του ακινήτου που χρησιμοποιούσε το Λ.Τ.Π, πλήρωνε μόνο 499 ευρώ τον μήνα.
Το απαράδεκτο κείμενο του Δημάρχου Πόρου, εκτός των ύβρεων και των απαξιωτικών χαρακτηρισμών προς τον Επιθεωρητή,δίνει και εντολή στους αποδέκτες του εγγράφου του, να αποκρύψουν ότι γνωρίζουν για την υπό διερεύνηση υπόθεση από τον Επιθεωρητή, εμποδίζοντας έτσι την έρευνα του.
Σήμερα το mellon.gr, δημοσιεύει ξανά το κατάπτυστο έγγραφο του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, αποκαλύπτοντας τα στοιχεία του αποστολέα (Γιάννη Δημητριάδη), τις υπηρεσίες του Δήμου που το αποστέλλει,(Διεύθυνση Οικονομικού και Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών), σβήνοντας όμως τα ονόματα και email των παραληπτών-φυσικών προσώπων. Επίσης διατηρούμε την ένδειξη(Subject), δηλαδή θέμα: ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Διαβάστε πιο κάτω το έγγραφο κόλαφος για τον Δήμαρχο Πόρου.

thumbnail

Πηγή: http://www.mellon.gr/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3/tabid/68/vw/1/ItemID/21473/Default.aspx


Comment Form is loading comments...