Πόρος «ΞΕΧΑΣΑΝ» ΤΟΝ Α.Ο ΠΟΡΟΥ

«ΞΕΧΑΣΑΝ» ΤΟΝ Α.Ο ΠΟΡΟΥ

Posted by porosplus.gr on 2019-05-02 12:27:16


Ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή έκανε σαφές πως διαχωρίζει τους Ποριώτες σε όσους την στηρίζουν και την «γλύφουν» και στους «άλλους» που κρατάνε έστω και κάποιες αποστάσεις.

Αυτή τη φορά βέβαια ξεπέρασαν κάθε όριο και δεν τήρησαν ούτε τα προσχήματα, βάζοντας στην αντιπαράθεσης τους και τα μικρά παιδιά που αθλούνται.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πόρου και ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, διοργάνωσαν το Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που ξεκίνησε την Πέμπτη 1 Μαίου στον Πόρο και τον Γαλατά, στο οποίο «ξέχασαν» να προσκαλέσουν την μοναδική παιδική Ακαδημία Ποδοσφαίρου του νησιού τον Α.Ο ΠΟΡΟΥ ! Αντίθετα συμμετέχει ο Τροιζηνιακός ομάδα του Γαλατά.

Δικαίως οι υπεύθυνοι των παιδικών ομάδων του Α.Ο ΠΟΡΟΥ, εξέφρασαν την ενόχλησή τους στα social media και μάλιστα στην σχετική ανάρτηση της επίσημης σελίδας του Δήμου Πόρου visit poros island.

Πίσω από αυτή την απουσία του Α.Ο ΠΟΡΟΥ από το Τουρνουά, φημολογείται πως βρίσκεται η αντίπαράθεση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Γκιών με τον Α.Ο ΠΟΡΟΥ, καθώς ο ίδιος είχε δική του παιδική ομάδα (Gion Team) η οποία διαλύθηκε λόγω έλλειψης παιδιών, καθώς σχεδόν όλα τα παιδιά που προπονούσε, μετά γράφηκαν στον Α.Ο ΠΟΡΟΥ.

Επίσης δεν έχει μείνει ασχολίαστο το ότι ο Γκιών ήταν μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της άλλης ομάδας του Πόρου Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ η οποία όμως δεν διαθέτει οργανωμένες Παιδικές Ακαδημίες, ούτε το ότι οι περισσότεροι διοικούντες τον Α.Ο ΠΟΡΟΥ εμφανίζονται φίλα προσκείμενοι στην παράταξη του Δημήτρη Στρατηγού....

comment-1.jpg

comment-2.jpg

affisa.jpg


Comment Form is loading comments...