Αθλητισμός «Ας μην παίξουν στο εξωτερικό»

«Ας μην παίξουν στο εξωτερικό»

Posted by porosplus.gr on 2015-02-26 14:50:43


Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε πως η Κυβέρνηση δεν θα ολιγωρήσει και δεν θα δεχθεί εκβιασμούς αναφορικά με το ζήτημα της βίας στα γήπεδα. Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε στην τηλεόραση του ΑΝΤ-1:

«Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει. Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο. Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους».

Τέλος ανέφερε ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν είναι επαρκές: «Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει».

Πηγή: zoogla.gr


Comment Form is loading comments...