Πόρος KΟΙΝΟ Δ.Τ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΟΥ & ΣΠΕΤΣΩΝ

KΟΙΝΟ Δ.Τ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΡΟΥ & ΣΠΕΤΣΩΝ

Posted by porosplus.gr on 2018-03-22 18:04:44


Σας παραθέτουμε το Κοινό Δελτίο Τύπου των 2 Εμπορικών Συλλόγων Πόρου και ΣπετσώνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική εκπροσώπηση σε 2βάθμιο και 3βάθμιο Συνδικαλιστικό επίπεδο πέτυχαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Σπετσών και Πόρου στις Αρχιαιρεσίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου που διεξήχθησαν τη Κυριακή 18 Μαρτίου στον Πειραιά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. είχε θέσει υποψηφιότητα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπετσών κ. Ιάσονας Ορλάνδος, ο οποίος και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Προέδρου κ. Παύλου Πολιτάκη.

Για τη θέση Αντιπροσώπων της Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) εκλέχθηκαν τόσο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλογου Πόρου κ. Δημήτρης Συξέρης όσο και και ο Πρόεδρος του Ε.Β.Σ.Σ. κ. Ορλάνδος με τον συνδυασμό του Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη.

Η εκπροσώπηση των δύο Συλλόγων του Αργοσαρωνικού από τους Προέδρους τους σε πολύ υψηλό συνδικαλιστικό επίπεδο, είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της συστηματικής δουλειάς των Διοικητικών Συμβουλίων τους για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών τους σε Πόρο και Σπέτσες.


     Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π      Ο Πρόεδρος του Ε.Β.Σ.Σ

     Δημήτριος Συξέρης      Ιάσονας Ορλάνδος


Comment Form is loading comments...