Πόρος Κλείνοντας λακκούβες πριν τις εκλογές

Κλείνοντας λακκούβες πριν τις εκλογές

Posted by porosplus.gr on 2019-04-07 22:12:00


Πολλοί αναρωτιούνται πως ο κ. Δημητριάδης παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, καταφέρνει να δείχνει τόσο παλαιοκομματικές νοοτροπίες.

Ε, και εκείνος δεν τους χαλάει το χατήρι, φτιάχνοντας δρόμους ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές....

Την Παρασκευή 5 Απριλίου που μας πέρασε, ανακοίνωσε την προκύρηξη διαγωνισμού για την ανάπλαση του μισής οδού Δημοσθένους (νυν Χριστόδουλου Μέξη), από την πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου εώς την Δεξαμενή, με το αστρονομικό κόστος των 42,878€, για 200 μέτρα διαδρομής !

 photo diagonismos dimosthenous_zps8qyvuv4g.jpg

Βέβαια το τάξιμο δεν έκλεισε ποτέ σπίτια, είναι και τσάμπα (ακόμα περιμένουμε τα δεκάδες έργα που είχε υποσχθεί προεκλογικά)

Το Σάββατο 6 Απριλίου, βγάζει καινούργια ανακοίνωση ότι θα είναι κλειστή η ίδια οδός λόγο έργων για 2 μέρες (Δευτέρα & Τρίτη 8-9 Απριλίου). Θυμήθικε τις λακούβες ξαφνικά προεκλογικά. Με την φόρα που έχει πάρει, σε λίγο θα παρακαλάει ο κόσμος να έχουμε εκλογές κάθε 6 μήνες !

 photo ergasies dimosthenous_zpsq0zyf4om.jpg

Βέβαια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μέσα σε ένα χρόνο η τσαπατσοδουλειά που έγινε την πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου φάνηκε, καθότι οι πέτρες στο οδόστρωμα έχουν αρχίσει ήδη να ξεκολάνε και να φεύγουν, όπως και οι "αρμοί" ανάμεσα τους. Αναρωτιέται κανείς πόσο διάρκεια ζωής θα έχει το πλακόστρωτο, όταν βγάζει τόσες ζημιές στον πρώτο κιόλας χρόνο.

Και μιας μιλάμε για ταχύτητα, να πούμε ότι σύντομη διάρκεια, έχει μόνο η ποιότητα και τα προεκλογικά, γιατί την πλατεία την ανάπλασε 4 χρόνια αφού είχε αναλάβει έχοντας μελέτη έτοιμη στο συρτάρι από την προηγούμενη δημοτική αρχή

Και φυσικά όπως συνήθως, οι ανακοινώσεις δεν είναι επίσημες του δήμου, από κάποιο δελτίο τύπου, κάποια ανακοίνωση, κάτι θεσμικό, αλλά από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου στο facebook, γιατί .... "l' etat c' est moi !" ("το κράτος είμαι εγώ" όπως έλεγε ο Βασιλιάς Λουδοβίκος ο 16ος)


Comment Form is loading comments...