Πόρος K.E.Πόρος - Δημητριάδης, σημειώσατε 1

K.E.Πόρος - Δημητριάδης, σημειώσατε 1

Posted by porosplus.gr on 2019-05-19 21:34:39


Ο Πόρος πλημμύρισε σήμερα με χιλιάδες επισκέπτες που αξιοποίησαν την ηλιόλουστη ημέρα και το ολοήμερο επισκεπτήριο του Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρου του Πολεμικού Ναυτικού. Οι 4 ετήσιες σειρές προπαίδευσης ναυτών που έχουν ξεκινήσει στον Πόρο, προσφέρουν μια εξαιρετικά σημαντική ένεση ρευστότητας στην Οικονομία του νησιού. Οι Εκατοντάδες κληρωτοί, οι δεκάδες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί εκπαιδευτές, αλλά κυρίως οι χιλιάδες συγγενείς και φίλοι που επισκέπτονται τους προπαιδευόμενους, δίνουν ζωή και ζωντάνια στον Πόρο και τις επιχειρήσεις του σε 4 μήνες εκτός της καλοκαιρινής περιόδου (Νοέμβριος, Φεβρουάριος, Μάιος και τέλος Σεπτεμβρίου).

Η οριστική επανεργοποίηση του Κ.Ε ΠΟΡΟΣ σαν το βασικό Εκπαιδευτικό Κέντρο του Π.Ν που οφείλεται στην Στρατηγική Αναδιάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων, όμως στεναχώρησε αρκετούς παράγοντες της Κυβέρνησης αλλά και τον Γιάννη Δημητριάδη, οι οποίοι είχαν άλλα σχέδια για τις άρρηκτα δεμένες με το νησί του Πόρου εγκαταστάσεις του Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό απόσπασμα του βίντεο, ο πρώην Αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσας, είχε αποκαλύψει άθελα του τα σχέδια αυτά σε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Έπειτα από αυτά ήταν αναμενόμενη η αντίδραση πολλών επαγγελματιών του Πόρου που «θύμισαν» σήμερα το συγκεκριμένο θέμα και το διέδωσαν με δεκάδες κοινοποιήσεις στα social media.

Δείτε το βίντεο (στο τέλος της σελίδας) και σημερινές φωτογραφίες από τα γεμάτα μαγαζιά του Πόρου.

Episkeptirio_19-5-19_1.jpg Episkeptirio_19-5-19_2.jpg

Episkeptirio_19-5-19_3.jpg Episkeptirio_19-5-19_6.jpg

Episkeptirio_19-5-19_5.jpg Episkeptirio_19-5-19_4.jpg Episkeptirio_19-5-19_7.jpg


Comment Form is loading comments...