Περιβάλλον Καταγγελία για καύση σκουπιδιών στον Άγιο Στέφανο Πόρου

Καταγγελία για καύση σκουπιδιών στον Άγιο Στέφανο Πόρου

Posted by porosplus.gr on 2015-01-10 17:58:16


Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε καύση σκουπιδιών, κλαριών και ό,τι διαθέσιμο προς καύση υπήρχε στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου! Ο πρωινός αέρας έδιωχνε τον καπνό προς τα Ασκέλι και ο μεσημεριανός προς τον οικισμό, τον Συνοικισμό κλπ.

Εμείς δεν θα κάνουμε κανέναν σχολιασμό, ούτε θα πούμε ότι απαγορεύεται η καύση σε κατοικημένη ζώνη, απλά θα αναρτήσουμε την καταγγελία του 2012 του νυν Δημάρχου κου Δημητριάδη:

«Καταγγελία για καύση σκουπιδιών στον Άγιο Στέφανο Πόρου

15/12/2012 |porosnews.gr

Σκουπίδια, κλαριά, οικοδομικά υλικά και άλλα αντικείμενα κάηκαν, από τον Δήμο Πόρου, το πρωί του Σαββάτου 15/12, σε μια μεγάλη φωτιά στον Άγιο Στέφανο στον Πόρο.

Καταγγελία για το συμβάν και για ρύπανση του περιβάλλοντος έκαναν πολλοί δημότες, αλλά και η παράταξη μείζονος μειοψηφίας του Δήμου. Σύμφωνα με την καταγγελία της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της καύσης, στο χώρο δεν βρίσκονταν εξειδικευμένες δυνάμεις πυρόσβεσης του Δήμου, ούτε η πυροσβεστική υπηρεσία (για προληπτικούς λόγους).

Στην ίδια καταγγελία αναφέρεται πως ο χώρος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει μετατραπεί σε μπαζότοπο, είναι κατοικημένη περιοχή που συνορεύει με τον οικισμό της πόλης του Πόρου.

Όπως μάς ενημέρωσε ο κ. Δημητριάδης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του απάντησε τηλεφωνικά στην καταγγελία του ότι αρμόδια για το συμβάν είναι η Αστυνομία, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Πόρου τού απάντησε ότι αρμόδια είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία…

Με αυτό το δεδομένο, και καθώς η αναφορά του κ. Δημητριάδη κοινοποιείται και στον αρμόδιο Εισαγγελέα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα του απαντήσουν και εγγράφως οι δύο αρχές.»

Η φωτογραφία του 2012 επί δημαρχίας Δ. Στρατηγού, καταγγέλων Ι.Δημητριάδης

Η φωτογραφία του 2015 επί δημαρχίας Ι. Δημητριάδη, καταγγέλων ;;;

Εφέτος από ποιον σε ποιον θα γίνει καταγγελία ;;;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΟ 2012. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ;;;


Comment Form is loading comments...