Αργοσαρωνικός ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Posted by porosplus.gr on 2015-05-11 10:50:18


Ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή, 10 Μαίου 2015), με επιτυχία ο υποβρύχιος καθαρισμός του λιμανιού της Ύδρας από την ομάδα των “Loutraki Divers” η οποία μέσα σε τρεις μόλις μέρες ανέσυρε από το βυθό του λιμανιού πάνω από 4600 κιλά σκουπιδιών (πλαστικά, γυαλικά, μπαταρίες, σιδερικά κλπ), που είχαν εναποτεθεί για δεκαετίες στο βυθό του λιμανιού!

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του καθαρισμού του λιμανιού της Ύδρας ήταν μια αξιόλογη οικολογική πρωτοβουλία για την απορρύπανση του βυθού του λιμανιού από τον Δήμο Ύδρας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (Δ.Λ.Τ.Υ.), σε συνεργασία με κλιμάκιο των Loutraki Divers (Ομάδα εθελοντών δυτών Λουτρακίου), της Ελληνικής Ένωσης Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και του Λιμεναρχείου Ύδρας.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές, τον Δήμο Ύδρας, την Ελληνική Ένωση Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) το Λιμεναρχείο Ύδρας, του ιδιοκτήτες των πλωτών μέσων που τα διέθεσαν για την περισυλλογή των σκουπιδιών και την και την βοήθεια στους δύτες, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ύδρας και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ιωάννη Μπελεγρή που παρίστατο καθ΄όλη την διάρκεια των εργασιών, και στην ομάδα των δυτών Loutraki Divers (Ομάδα εθελοντών δυτών Λουτρακίου), με τον επικεφαλής τους και υπεύθυνο της ομάδας κ. Χρύσανθο Χόρμπα.

Δείτε το βίντεο από τις εργασίες καθαρισμού του βυθού στην Ύδρα:ΕΔΩ


Comment Form is loading comments...