Υγεία Όλα υπό έλεγχο, με την κάρτα υγείας Club Card του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Όλα υπό έλεγχο, με την κάρτα υγείας Club Card του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Posted by porosplus.gr on 2016-12-05 23:56:41


Ο επιβεβλημένος ετήσιος έλεγχος της υγείας μας, ο οποίος είχε ατονήσει λόγω των οικονομικών δυσχερειών, ξαναμπήκε στην ζωή μας με την κάρτα υγείας Club Card του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ο κος Κρυπωτός Νικόλαος, ιατρός Μικροβιολόγος Βιοπαθολόγος και ιδιοκτήτης του ικ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, θέλοντας να τονίσει την ανάγκη προστασίας που έχει η καλή υγεία μέσω των προληπτικών ετήσιων διαγνωστικών εξετάσεων και προσπαθώντας να βοηθήσει και τους λιγότερο οικονομικά ισχυρούς συνανθρώπους μας, προχώρησε στην έκδοση της κάρτας υγείας Club Card, σε μία ιδιαίτερα φιλική για όλους τιμή. Η Club Card έχει ετήσια ισχύ και μπορεί να ανανεωθεί κατόπιν επιθυμίας του δικαιούχου.

Η κάρτα υγείας του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ δεν έχει καμία σχέση με τις μέχρι τώρα κάρτες υγείας που κυκλοφορούσαν σε όλη την Ελλάδα. Οι καλύψεις της αφορούν την πρόληψη και όχι την νοσοκομειακή αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας όταν αυτό έχει ήδη παρουσιαστεί και ίσως είναι δύσκολο πλέον να αντιμετωπιστεί. Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις πρόληψης πραγματοποιούνται στο ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ και όχι σε κάποιο άλλο κέντρο σε μακρινή από εμάς απόσταση.

Ο κάτοχος της κάρτας λαμβάνει τις ακόλουθες ιατρικές υπηρεσίες στο πολυιατρείο ΘΕΡΑΠΕΙΑ :

• Ετήσιο Αιματολογικό τσεκ απ ΔΩΡΕΑΝ
• Ετήσια συνταγογράφηση ΔΩΡΕΑΝ
• Υπέρηχος Μαστού μία φορά το έτος ΔΩΡΕΑΝ
• Ψηφιακή Μαστογραφία με έκπτωση 10ευρω καθ όλη τη διάρκεια του έτους
• Πλήρες Καρδιολογικό τσεκ απ (εξέταση, καρδιογράφημα, υπέρηχος, triplex) μία φορά το χρόνο με έκπτωση 50%
• Έκπτωση 20% σε όλες οι εξετάσεις υπερήχων και τρίπλεξ καθ όλη τη διάρκεια του έτους
• Έκπτωση 20% στη διακομιδή με ιδιωτικό ασθενοφόρο του ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ από τον Πόρο και τον Γαλατά
• Δωρεάν πανελλήνια αεροδιακομιδή με ελικόπτερο και διακομιδή με ασθενοφόρο

Το κόστος για τις 365 ημέρες του έτους , της ατομικής κάρτας υγείας ανέρχεται στα 100 ευρώ, ενώ επίσης εκδίδεται και η οικογενειακή κάρτα υγείας με 250 ευρώ για τα ζευγάρια με ένα παιδί και με 300 ευρώ για τις οικογένειες με 2 παιδιά και άνω. Ο κάθε κάτοχος δηλαδή κερδίζει τουλάχιστον 155 ευρώ από τις ετήσιες εξετάσεις του, αφού για τις ίδιες εξετάσεις και ιατρικές υπηρεσίες θα πλήρωνε τουλάχιστον 255 ευρώ ετησίως!

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Οι κάτοχοι, τόσο της ατομικής όσο και της οικογενειακής κάρτας, γίνονται μέλη του ομαδικού ασφαλιστηρίου που σύναψε το πολυιατρείο ΘΕΡΑΠΕΙΑ με την INTERAMERICAN έτσι, ώστε να τους παρέχεται η κάλυψη της αερομεταφοράς και της διακομιδής με ασθενοφόρο σε οποιοδήποτε μέρος και εάν βρεθούν στην Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους αλλά και για το πορτοφόλι τους, μπορούν να εκδόσουν την κάρτα με μία επίσκεψη στο ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ, είτε στον Πόρο είτε στον Γαλατά. Η πληρωμή για την έκδοση της Club Card μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα σε 1 ή σε 2 άτοκες δόσεις.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου κος Δημήτρης Συξέρης ήταν ο πρώτος που υπέγραψε την αίτηση για την έκδοση της κάρτας υγείας Club Card αντιλαμβανόμενος και συμμεριζόμενος τα οφέλη της κάρτας υγείας του ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ, μετά την ενημερωτική επιστολή που απέστειλε το ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ προς τον Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ 22980 24222 και 22980 43222.Comment Form is loading comments...