Απόψεις Ελένη Καράμπαμπα : Η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ελένη Καράμπαμπα : Η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών

Posted by porosplus.gr on 2019-05-22 19:40:47


Γράφει η Ελένη Καράμπαμπα

Η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών:

Ψηφίζουμε δημοτικούς συμβούλους! Ψηφίζουμε εκείνους που γνωρίζουμε ή θεωρούμε ότι εκπροσωπούν τις απόψεις μας και εκείνους που θα είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας τον λόγο για τον οποίο τους ψηφίζουμε. Εκείνους που ξέρουμε ότι θα υπηρετήσουν τον τόπο και ότι αυτός είναι ο Μόνος λόγος για τον οποίο βάζουν τον εαυτό τους να εμπλακεί στη διαδικασία των εκλογών,ο Μόνος λόγος για τον οποίο θέλουν να εργαστουν.Μονο για τον τόπο ΑΡΑ και για τους ανθρώπους του, για ΕΜΑΣ.

Ψηφίζουμε Δήμαρχο.

Ψηφίζουμε εκείνον που θα είναι η φωνή όλων μας, ψηφίζουμε εκείνον που θα μάχεται για το κοινό καλό, ψηφίζουμε εκείνον που θα εκπροσωπεί και θα αντιπροσωπεύει όλους μας.Ψηφιζουμε εκεινον που θα διεκδικεί για εμάς και θα πρέπει ο λόγος του να είναι μεστός και πειστικός.Ψηφιζουμε εκεινον που όπου κι αν βρεθεί, όπου κι αν σταθεί θα μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τον εκπρόσωπο μας.

Στον συνδυασμό που επιθυμούμε να υποστηρίξουμε, πρώτο μας μέλημα είναι να ψηφίσουμε ανθρώπους που γνωρίζουν τί σημαίνει συνεργασία και χαμηλοί τόνοι! Ψηφίζουμε ανθρώπους με αρχές,με ήθος,με ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος, ψηφίζουμε υποψήφιους συμβούλους που την επόμενη μέρα θα μπορούν να συζητήσουν και να παράγουν έργο! Αυτός είναι ο λόγος που ζητούν την ψήφο μας!Οι εκλογές ΔΕΝ είναι προσωπική δημοσκόπηση , ΔΕΝ είναι οικογενειακή υπόθεση! Στις εκλογές ψηφίζουμε ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΥΣ!!!!! Είναι η μόνη μας ευκαιρία να υπηρετήσουμε τον τόπο μας! Και να μην βρεθούμε υπόλογοι στα παιδιά μας!!!! Διαχειριζόμαστε Σωστά το μοναδικό όπλο που έχουμε ως πολίτες!!

Την ΨΗΦΟ μας!!

Ο Πόρος μας Ενώνει.


Comment Form is loading comments...