Πόρος Ιστορικά χαμηλά στο νησί ...

Ιστορικά χαμηλά στο νησί ...

Posted by porosplus.gr on 2018-07-17 14:49:51


Ιστορικά χαμηλά χτυπάει το πολιτικό επίπεδο στον Πόρο.
Από την μία συνεχίζετε η επίθεση στον Σύλλογο γυναικών, όπου σήμερα προτάθηκε από τις δύο κυρίες που τους περισσεύουν λίγες χιλιάδες ευρώ για δικαστήρια, ο Δήμαρχος Πόρου Ιωάννης Δημητριάδης για μέλος της προσωρινή διοίκησης....
Ναι, δεν έχει σημασία που δεν είναι μέλος στον σύλλογο, δεν έχει σημασία που ο σύλλογος είναι γυναικείος, ο Δήμαρχος θεωρήθηκε ικανός για να συμμετάσχει στην προσωρινή διοίκηση...
Οι υπόλοιποι εξακολουθούμε να τρώμε ποπ κορν από τον καναπέ και να αναρωτιόμαστε που βρήκαν λεφτά οι δύο κυρίες για Ασφαλιστικά Μέτρα, Προσωρινή Διοίκηση, Κύρια Αγωγή, και πάει λέγοντας. Περισσεύουν τα λεφτά στο νησί !

Από την άλλη σε άλλους δεν θα περισσεύουν, αφού φαίνεται ότι οι κινήσεις του Μάνδηλα εναντίων των παρανόμων/εσφαλμένων αποφάσεων της Δημοτική Αρχής, ειδικά στο θέμα του λεωφορείου, αλλά και στην αλλοπρόσαλλη πολιτική των κοινοχρήστων χώρων, έπρεπε να τιμωρηθεί.
Μετά την απόφαση για το κατάστημα εφημερίδων του κ. Μαστροπέτρου που θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλο το νησί, μιας και ζητήθηκε από την Δημοτική Αρχή να πάρει έγκριση από την Αρχαιολογία (ειδικότερα από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων) για τα σταντ των βιβλίων (ενώ για την κατασκευή της γνωστής πέργκολας σε κατάστημα μη υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν είχε ζητηθεί).
Έρχεται τώρα και τιμωρία Αναγνωστόπουλου - Μάνδηλα, όπου μετά από 20 και πλέον χρόνια, δεν του δίνεται άδεια για τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία. Διαβάστε το σχετικό μήνυμα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Συξέρη :

Απόφαση-Ντροπή η χθεσινή του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου με την οποία δεν παραχωρείται στην Ταβέρνα Ποσειδών κοινόχρηστος χώρος στη Πλατεία Βιρβίλη για πρώτη φορά μετά από 20 και πλέον χρόνια, προφανώς ως "αντίποινα" για (νόμιμες) ενέργειες του ιδιοκτήτη του ακινήτου και δημοτικού συμβούλου της Αντιπολίτευσης!

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος χώρος 60τ.μ ψηφίστηκε ως παραχωρούμενος και στις δύο προηγούμενες αποφάσεις του Δ.Σ για το 2018, αλλά όπως κυνικά "ενημερώθηκε" ο ενοικιαστής κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, αυτή τη φορά έπρεπε να "τιμωρηθεί" με την απώλεια του σημαντικού για την επιχείρηση χώρου και με τεράστια πρόστιμα, επειδή ο Γιώργος Μάνδηλας (ιδιοκτήτης του ακινήτου) "δημιουργεί προβλήματα στη Δημοτική Αρχή".

Οδηγείται λοιπόν μια επιχείρηση με 16 εργαζόμενους σε οικονομική ασφυξία και κλείσιμο για πολιτικές αντιπαραθέσεις. Νέα Ήθη στον Πόρο !!!

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ήταν ο μόνος που έλαβε μέρος σε όλες τις διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης για τους παραχωρούμενους κοινόχρηστους χώρους και είχε ζητήσει επισήμως να παραχωρηθούν ΟΛΟΙ οι χώροι που παραχωρούνται διαχρονικά στις επιχειρήσεις ΚΑΙ από τη παρούσα Δημοτική Αρχή.


Comment Form is loading comments...