Πόρος Απάντηση Γρίβα στον Δημητριάδη για το Poros Sea

Απάντηση Γρίβα στον Δημητριάδη για το Poros Sea

Posted by porosplus.gr on 2018-06-20 23:14:33


Πόρος 20/06/2018

Σε απάντηση της ανοικτής επιστολής από 15-6-2018 του Δημάρχου Πόρου, έχω να παρατηρήσω και να διευκρινίσω τα εξής, πρωτίστως ως δημότης
Πόρου:
Στις 4 το απόγευμα περίπου της 9-6-2018 ημέρα Σάββατο πηγαίνοντας προς το σπίτι μου παρατήρησα ένα φορτηγό-ψυγείο αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά από το κτήριο που φιλοξενεί την Φιλαρμονική του Δήμου να ρευματοδοτείται από Δημοτικό στύλο φωτισμού. Δεν είχε κανένα χαρακτηριστικό, ώστε να είναι αναγνωρίσιμο σε ποιόν ανήκει, όπως θα έπρεπε. Προχωρώντας προς το σπίτι μου συνάντησα δύο αστυνομικούς και τους εξέθεσα το γεγονός. Αφού διαπίστωσαν την λειτουργία του φορτηγού-ψυγείου κάλεσαν τηλεφωνικά (οι αστυνομικοί) το Αστυνομικό Τμήμα και έδωσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης και αποχωρήσαμε. Στις 5.20 περίπου με κάλεσαν τηλεφωνικώς από το Α.Τ. Πόρου όπου μου ζήτησαν να καταθέσω αυτά που γνώριζα, πράγμα που έκανα, χωρίς βέβαια να αναφέρω κανένα όνομα, αφού δεν γνώριζα ποιός ειναι ο ιδιοκτήτης, πολύ δε περισσότερο το περιεχόμενο του ψυγείου. ΄Εμαθα τον ιδιοκτήτη πολύ αργότερα και αφού είχε ήδη καταθέσει. 
Αν πράγματι ήταν στην υπηρεσία του Porosea , όπως διατείνεται ο κ. Δήμαρχος στο δελτίο τύπου, θα έπρεπε να έχουν βάλει κάποιo χαρακτηριστικό στο πλάι του ψυγείου ώστε το αυτοκίνητο να δηλώνει ποιόν σκοπό εξυπηρετεί. Να επισημάνω εδώ ότι ο κ. Δήμαρχος που εθελοντικά έχει διαθέσει σε σύλλογο ένα φορτηγό αυτοκίνητο έχει στις πλαϊνές του εξωτερικές όψεις το λογότυπο του συλλόγου. Και όσοι κατά το παρελθόν διαθέταμε τα οχήματά μας για εθελοντισμό φροντίζαμε τόσο ο Δήμος όσο και εμείς να έχουν την απαραίτητη σήμανση, ώστε να είναι αναγνωρίσιμα.
Εκτός των παραπάνω όμως, εδώ υπήρχε και ένα σοβαρό θέμα ασφάλειας. Το προστατευτικό καπάκι του στύλου ήταν ορθάνοιχτο και θα μπορούσε σε οποιονδήποτε να προκληθεί ατύχημα είτε από ηλεκτροπληξία είτε από άλλο τραυματισμό (γρέζια, σκουριές), πολύ δε περισσότερο σε παιδί, αφού ακριβώς δίπλα είναι η παιδική χαρά.
Γιατί έγινε όλο αυτό το σκηνικό με το στύλο του φωτισμού και δεν ρευματοδοτήθηκε το αυτοκίνητο απο το κτήριο της Φιλαρμονικής αφού ήταν δίπλα;
Το δελτίο τύπου του κ. Δημάρχου λοιπόν είναι αποπροσανατολιστικό και προσβλητικό, υπερβαίνει τα εσκαμμένα και ο ίδιος συνεχίζει να λειτουργεί διχαστικά όπως συνηθίζει.
Ο υπογράφων έχει δείγματα γραφής και δεν χρήζει αποδείξεων για το ενδιαφέρον του για την πρόοδο και ευημερία αυτού του τόπου και το παρελθόν, κ. Δήμαρχε δεν διαγράφεται, όσα δελτία τύπου και αν εκδοθούν γιατί υπάρχει και η συλλογική μνήμη των συνδημοτών μας. Όσο δε αφορά στο επιχείρημα ότι « μερικοί πρέπει να βάλουν στο μυαλό τους ότι ορισμένοι αντιδήμαρχοι ή
ένας δήμαρχος προσφέρουν αφιλοκερδώς» έχω να απαντήσω ότι όχι μόνο ο υπογράφων αλλά και ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι δήμαρχοι του Πόρου όπως και πολλοί αιρετοί προσέφεραν αφιλοκερδώς πολλά, χωρίς να το διαλαλούν και μάλιστα πολλές φορές από το υστέρημά τους.


Δημήτρης Ι. Γρίβας


Comment Form is loading comments...