Κοινωνικά Γιώργος και Βάσια «Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν»

Γιώργος και Βάσια «Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν»

Posted by porosplus.gr on 2015-06-18 19:50:35


Στις 15 Ιουνίου 2015, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας τελέστηκε ο γάμος του Γιώργου Σπυρίδωνα και της Βάσιας Νικολοπούλου με κουμπάρο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο Ποριώτης Γιώργος, Λιμενάρχης Γλυφάδας, είναι ο μεσαίος γιός του Σπύρου Σπυρίδωνα, μέλους της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ και με γνωστό πλούσιο πολιτικό παρελθόν, ενώ η Βάσια Νικολοπούλου είναι εγγονή του ερμηνευτή και μουσικοσυνθέτη Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η μητέρα της, Άννα Μπιθικώτση, ποιήτρια, στιχουργός, συγγραφέας, έχει τιμηθεί για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα. Πατέρας της Βάσιας είναι ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός και συνθέτης Κώστας Νικολόπουλος.

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε με όλα τα τελετουργικά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας αλλά και τα τελετουργικά του Λιμενικού Σώματος, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση του ευτυχισμένου ζεύγους. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Balux, όπου ο ευτυχής μπαμπάς Σπύρος, χόρεψε Ποριώτικο συρτάκι με δύο ακόμη συντοπίτες μας.

Ευχόμαστε στον Γιώργο και την Βάσια να είναι πάντα ευτυχισμένοι.


Comment Form is loading comments...