Πόρος Φέρνει στον Πόρο ο ΕΕΣΠ τους Σύνεδρους του 16ου Ευρωπαϊκού Συνέδριου Γαστρονομίας & Οίνου

Φέρνει στον Πόρο ο ΕΕΣΠ τους Σύνεδρους του 16ου Ευρωπαϊκού Συνέδριου Γαστρονομίας & Οίνου

Posted by porosplus.gr on 2018-10-18 13:34:51


Με τη πολύτιμη συνδρομή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και έπειτα από συννενόηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννη Βουτσινά και τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου θα υποδεχτεί στον Πόρο τη Πέμπτη 18/10 τους 250 περίπου συνέδρους της μεγαλύτερης Γαστρονομικής Αδελφότητας της Ευρώπης CEUCO οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου. (Ζάππειο Μέγαρο 19-21/10/2018).

Οι διοργανωτές του Συνεδρίου προγραμμάτισαν ημερήσια εκδρομή σε Πόρο-Ύδρα-Αίγινα, μία ημέρα πριν την έναρξη των εργασιών, με σκοπό την γνωριμία των ξένων ειδικών με τις τοπικές γεύσεις του Αργοσαρωνικού κατά την υποδοχή τους στον Πόρο με μπουφέ από προϊόντα της περιοχής, προσφορά του Ε.Ε.Π.

gastro3 photo gastro2_zpsdvuapxzf.jpg

Αρμόδιος για την δράση από την πλευρά του Επιμελητηρίου είναι ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Π. κ. Δημήτρης Συξέρης. Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π. Παντελής Κουνέλης και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Τάκης Αλεξόπουλος.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της Στρατηγικής επιλογής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την ανάδειξη και προώθηση της Γαστρονομικής Ταυτότητας των περιοχών αρμοδιότητας του (Πειραιάς, Αργοσαρωνικός, Λαύριο, Μέγαρα και Κύθηρα)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

gastro3 photo gastro2_zpsdvuapxzf.jpg


Comment Form is loading comments...