Πόρος Μεγάλη επιτυχία η Γ.Σ της "Ποριώτισσας", εκλογές στις 9/9/18

Μεγάλη επιτυχία η Γ.Σ της "Ποριώτισσας", εκλογές στις 9/9/18

Posted by porosplus.gr on 2018-09-04 19:44:53


Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Πόρου "Η ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ", που διεξήχθη εχθές σε επιχείρηση του Πόρου (επειδή δεν της παραχωρήθηκε Δημοτικός Χώρος από τον Γιάννη Δημητριάδη). Σχεδόν 100 μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στην Γ.Σ, στην οποία αποφασίστηκε να διεξαχθούν Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο την ερχόμενη Κυριακή 9/9 με τριμελή Εφορευτική Επιτροπή που θα αποτελείται από τα μέλη του Συλλόγου: Ρίτα Μάνδηλα, Κατερίνα Μωροπούλου και Έφη Ταλιούρα-Συξέρη. Παρών στη Γ.Σ ήταν οι δικηγόροι Τσολάκος και Παπουτσής. Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη, προβλεπεται όξυνση της αντιδικίας που έχει προκληθεί από 2 μέλη του Συλλόγου (Χρύσα Τζανετοπούλου και Ζωή Κεφαλληνού) με την μεγάλη πλειοψηφίά των μελών του μέχρι τώρα πολύ δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου.

Οι δύο κυρίες (που πρόσκεινται στην πλευρά Δημητριάδη) προσπαθούν εδώ και 2 μήνες περίπου, με νομικά τερτίπια να ακυρώσουν τις προηγούμενες εκλογές, οι οποίες είχαν αναδείξει στο Διοικητικό Συμβούλιο της "Ποριώτισσας" 7 μέλη, από τα οποία κανένα δεν ήταν της "επιρροής Δημητριάδη", αλλά όλες δρουν ανεξάρτητα από πολιτικές επιλογές χωρίς να εμπλέκουν τον σύλλογο σε παραταξιακά παιχνίδια με καμία πλευρά. Άλλωστε χαρακτηριστικό ήταν ότι τα μέλη της προσωρινής διοίκησης που πρότειναν ήταν σχεδόν όλα μέλη της παράταξης Δημητριάδη (αυτούς εμπιστεύονταν όπως είχαν γράψει στο διαδίκτυο), ακόμα και τους άντρες της παράταξης !

Η διάχυτη πεποίθηση στην Κοινωνία του Πόρου είναι πως όλες οι ενέργειες των 2 κυριών έχουν σαν πραγματική αιτία αυτό ακριβώς το λόγο, την πλήρη αδυναμία Δημητριάδη να ελέγξει και τον δεύτερο μεγάλο Σύλλογο του νησιού, μετά την παταγώδη αποτυχία των εκλεκτών του στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου πριν από 2 χρόνια. Αυτό που συζητείται έντονα στο νησί είναι πως οι εξελίξεις στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πόρου, που έχει αποδείξει την μεγάλη και πολυετή προσφορά στην Κοινωνία, θα είναι ενδεχομένως και η καταστροφή του Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος συστηματικά επενδύει στον Διχασμό και την πόλωση της κοινωνίας του Πόρου.


Comment Form is loading comments...