Τροιζηνία Εμπλοκή 40 ατόμων στην υπόθεση του ζεύγους Αλβανών

Εμπλοκή 40 ατόμων στην υπόθεση του ζεύγους Αλβανών

Posted by porosplus.gr on 2016-04-25 16:05:18


Η σύλληψη του ζεύγους των Αλβανών πριν λίγες ημέρες στην Καλλονή είχε και μια άλλη παράμετρο, ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Από τη δικογραφία προκύπτει ότι υπάρχει εμπλοκή περίπου 40 ατόμων που είχαν συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες και επαφές με τους διακινητές της κοκαίνης. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο μηνιαίος τζίρος από την δραστηριότητα του ζεύγους ανέρχονταν σε χιλιάδες ευρώ, δεδομένου ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο ένα άτομο αγόραζε κάθε μήνα κόκα αξίας 4.000 ευρώ μόνο για δική του χρήση.

Τα 40 άτομα είναι εθισμένα χρόνια, έδωσαν ή θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις σε μια δικογραφία που φθάνει τις 600 σελίδες που περιλαμβάνει ακόμα και τηλεφωνικές συνομιλίες. Στο σπίτι του ζεύγους βρέθηκε ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που δεν δικαιολογείται για ένα νοικοκυριό που δεν έχει σταθερή εργασία επί χρόνια. Πάντως, οι συνεχιζόμενες περιπολίες και τα μπλόκα που στήνει η Αστυνομία της περιοχής ανάδειξε και ένα μεγάλο πρόβλημα, αυτό των ανασφάλιστων Ι.Χ. και δικύκλων. Είναι γεγονός πάντως, ότι παρά τις πολλές συλλήψεις διακινητών και εμπόρων, συνεχώς υπάρχουν καινούργια άτομα που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και εκεί υπάρχει η ανησυχία από τις αστυνομικές αρχές και η επαγρύπνηση ώστε να χτυπηθεί εν τη γεννέσει του κάθε κύκλωμα που θα εμφανιστεί.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι με την μυστικότητα και την διακριτικότητα που κινείται η Αστυνομία έχει περιορίσει τις παραβατικές πράξεις στην περιοχή και ορισμένα περιστατικά που έγιναν είχαν πρωταγωνιστές άτομα από άλλες περιοχές.

Πηγή: mymethana.gr


Comment Form is loading comments...