Πόρος Έκπτωση 50% στο δρομολόγιο της Τετάρτης μέχρι τα Χριστούγεννα

Έκπτωση 50% στο δρομολόγιο της Τετάρτης μέχρι τα Χριστούγεννα

Posted by porosplus.gr on 2017-11-24 17:50:23


Μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος. Αναμφίβολα η κίνηση αυτή θα βοηθήσει οικονομικά τους συμπολίτες μας, αλλά είναι ένα μέτρο προσωρινό που δεν λύνει τα ακτοπλοϊκά προβλήματα της περιοχής.

Η κίνηση αυτή είναι περισσότερο κίνηση πολιτικής της Helenic Seaways, ενόψει των πιέσεων της Sea Jets που έχει ζητήσει δρομολόγηση ταχύπλοων για το 2018.

Η ανακοίνωση του κ. Χατζηπέρου :

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΑΠΟ ΤΗ HELLENIC SEAWAYS ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Πόρου και της Τροιζηνίας για μειωμένο ακτοπλοϊκό εισιτήριο υλοποιείται! Η εταιρεία Hellenic Seaways αποδέχτηκε το εκ μακρού χρόνου αίτημα για μείωση κομίστρου. Κάθε Τετάρτη, από 21/11/2017 έως 31/12/2017 και για όσο διάστημα δεν υπάρχει συμβατικό πλοίο, στα δρομολόγια Πόρο (07.40) - Πειραιά και Πειραιά (17.00) - Πόρο, η εταιρία χορηγεί έκπτωση 50% στους μόνιμους κατοίκους Πόρου και Γαλατά Τροιζηνίας. Υ.Γ. Οι δικαιούχοι των εν λόγω εκπτώσεων θα πρέπει τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων τους όσο και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο να επιδεικνύουν τα νόμιμα δικαιολογητικά έγγραφα, όπως Αστυνομική ταυτότητα και βεβαίωση του Δήμου Πόρου ή Γαλατά Τροιζηνίας περί της μονίμου διαμονής στο νησί του Πόρου ή του Γαλατά Τροιζηνίας.

Παναγιώτης Χατζηπέρος
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Comment Form is loading comments...