Παράδοση Ευχές και ευχαριστίες Αριστείδη Αντάνη

Ευχές και ευχαριστίες Αριστείδη Αντάνη

Posted by porosplus.gr on 2016-12-24 17:56:51


Ευχαριστούμε πολύ για τις καλές ευχές και για την αγάπη σας, τόσο προς το Λεμονοδάσος μας, όσο και για μας προσωπικά. Αντευχόμαστε ολόψυχα.

Στέλνουμε κι εμείς μια καρτούλα συμβολική και δυο τραγούδια χριστουγεννιάτικα.

Κι’ όπως συνηθίζω να λέω τώρα τελευταία, γνωρίζω πολύ καλά πως θα τα προτιμούσατε από το Γιάννη Πάριο, αλλά βολευτείτε τώρα με τον… Άρι Πόριο, και έχει ο Θεός. Μπορεί το καλοκαίρι να τραγουδήσει ο Πάριος στο Ρωσικό Ναύσταθμο, με την πρόσκληση του Δήμου Πόρου. Κι επειδή όλοι αυτοί οι μεγάλοι -και σε ηλικία πια - δεν έχουν καμία μα καμία ανάγκη χρημάτων, μπορεί να μας χαρίσει την παρουσία του στο νησί μας, με μια συναυλία εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να του στείλει κάποιος που ξέρει να γράφει, μια επιστολή, δεόντως υπογεγραμμένη από τον Δήμο Πόρου. Και όχι μόνο στο Γιάννη Πάριο αλλά και σε άλλους -ηλικιωμένους πλέον και εθελοντές διάσημους καλλιτέχνες- να συνδράμουν, σε αυτή τη δύσκολη εποχή, στην διασκέδαση των δημοτών και επισκεπτών του νησιού μας. (Για Βασίλη Παπακωνσταντίνου και κάποιους ακόμα μην κουράζεστε). Μπορείτε όμως να γράψετε στο Γιάννη Μαρκόπουλο, Σταύρο Ξαρχάκο, Χ. Γαργανουράκη, Βασίλη Λέκκα, Μαρινέλλα, Κώστα Τουρνά, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μπέση Αργυράκη, Πόπη Αστεριάδη, και πολλούς άλλους. Είναι καλοί άνθρωποι.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΣ
ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ


ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ -ΑΣΜΑ.wma
ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ.wma
Η Αλυκή στον Πόρο των χρωμάτων


Comment Form is loading comments...