Αθλητισμός Ανέβαλε την ευθανασία, για ένα τελευταίο ματς...

Ανέβαλε την ευθανασία, για ένα τελευταίο ματς...

Posted by porosplus.gr on 2015-03-04 12:48:18


Ο Λορέντσο Σόνμπαερτ, πήρε... ένα μικρό δάνειο ζωής. Ανέβαλε την προγραμματισμένη ευθανασία, για να δει για τελευταία φορά ένα παιχνίδι της αγαπημένης του, Κλαμπ Μπριζ...

Ο 41χρονος άνδρας, έπειτα από 38 χειρουργικές επεμβάσεις σε περισσότερα από 20 χρόνια ταλαιπωρίας από την επάρατη νόσο, αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να μπει τέλος στη ζωή του ώστε να ηρεμήσει και ο ίδιος αλλά και να μην κουράζει άλλο τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο της αγαπημένης του Κλαμπ Μπριζ για μια τελευταία φορά. Ανέβαλε την προγραμματισμένη ευθανασία – που θα γινόταν με την αποδοχή της απόφασής του από τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια – και είδε τη νίκη (3-0) επί της Μουσκρόν.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, περπάτησε παρέα με τη σύζυγό του και την 7χρονη κορούλα τους στο γήπεδο, όπου και αποθεώθηκε από τους 20.000 οπαδούς που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του «Jan Breydel», ενώ είχαν ετοιμάσει κι ένα πανό που έγραψε: «You'll never walk alone, Lorre».

«Ήταν η μεγαλύτερη και τελευταία επιθυμία μου προτού πεθάνω. Ήθελα να δω ένα τελευταίο παιχνίδι ποδοσφαίρου...Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Θα πανηγυρίζω για την ομάδα μου από ψηλά» είπε ο Σόνμπαερτ.

Την επόμενη μέρα, έγινε η ευθανασία...


Comment Form is loading comments...