Πόρος Δελτίο Τύπου ΕΕΣΠ Workshop

Δελτίο Τύπου ΕΕΣΠ Workshop

Posted by porosplus.gr on 2018-03-30 15:38:26


Workshop: Γευστική Αρμονία Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου και φαγητού! Γκρεμίζοντας τους μύθους!

Στις 21 & 22 Απριλίου θα διοργανωθεί στόν Πόρο (Κτήριο Συγγρού) το Σχολείο Τουρισμού OnTour. Στα πλαίσια του ΣΤΟΤ θα διεξαχθεί ένα εξειδικευμένο workshop για το Ελαιόλαδο στην Εστίαση με εκπαιδευτή τον κ. Γιάννη Καρβέλα*. Το workshop απευθύνεται αποκλειστικά σε:

• Επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας (σεφ-μάγειρες)
• Επαγγελματίες του επισιτισμού (ιδιοκτήτες & προϊστάμενοι εστιατορίων)
• Επαγγελματίες του χώρου παραγωγής & τυποποίησης ελαιολάδου
• Event Οrganisers/Ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορίων

Οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου θα μάθουν τα βασικά στοιχεία της οργανοληπτικής αξιολόγησης των παρθένων ελαιόλαδών. Επιπέον θα δοκιμάσουν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα απ' όλη τη χώρα και θα συνδυάσουν παρθένα ελαιόλαδα με διαφορετικές συνταγές, ταιριάζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε φαγητό με το σωστό ελαιόλαδο. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθουν πως το σωστό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως άρτυμα, μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε πιάτου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κυριακή 22 Απριλίου 2018, 15:00-17:00
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κτήριο Συγγρού

*Σημείωση: Το τμήμα θα είναι 25 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις του workshop είναι ανοιχτές:

• Συμμετέχοντες (πατήστε εδώ): Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σχολείο.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού On Tour πατήστε εδώ

*Ο Ιωάννης Καρβέλας είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd.Είναι πιστοποιημένος ως Pro Olive Oil Expert, βασικός εισηγητής των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της PARATUS Europe και ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων για την εφαρμογή των ορθών πρακτικών στην ελαιοκαλλιέργεια, ελαιοποίηση, αποθήκευση και πώληση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Υποστηρίζει εταιρείες του χώρου τόσο στην εφαρμογή των ορθών πρακτικών του διεθνούς συμβουλίου ελαιοκομίας και απαιτήσεων διεθνών προτύπων σε όλα τα στάδια, όσο και σε θέματα επικοινωνίας, εκθέσεων και εξαγωγών.Έχει διοργανώσει με επιτυχία γευσιγνωσίες Ελαιολάδου για περιοδικά και εταιρείες. Ταυτόχρονα, είναι έμπειρος Σύμβουλος στην εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης ISO 9001, ISO 22000 (HACCP), ISO 14001, ΕΛΟΤ 1801 και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία ως εισηγητής πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα ανωτέρω πρότυπα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.


Comment Form is loading comments...