Πόρος ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Ε.Σ.Π. - HELLENIC SEAWAYS

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Ε.Σ.Π. - HELLENIC SEAWAYS

Posted by porosplus.gr on 2018-03-17 13:38:25


Ακολουθεί Δελτίο Τύπου σχετικά με συνάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου κ. Δημήτρη Συξέρη με τον Σύμβουλο Διοίκησης της Hellenic Seaways κ. Πάρη ΤσάγκαρηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πόρος, 15/3/2018
---------------------------------------------------------------------------------------------------


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΜΕ ΤH ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ HSW

Συνάντηση με τον Σύμβουλο Διοίκησης της HSW κ. Πάρη Τσάγκαρη, είχε τη Τετάρτη 14/3/2018 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Δημήτρης Συξέρης, για θέματα της Ακτοπλοϊας του Αργοσαρωνικού και το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ On Tour ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΣΤΟΤ).

Ο κ. Συξέρης έθεσε στον κ. Τσάγκαρη με κάθε ειλικρίνεια τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία της υφιστάμενης κατάστασης των Ακτοπλοϊκών Δρομολογίων του Αργοσαρωνικού που επηρεάζουν την Κοινωνική και Οικονομική δραστηριότητα των νησιών μας, αλλά και την περαιτέρω Τουριστική Ανάπτυξη τους, για τα οποία αποφασίστηκε να υπάρχει τακτική και ειλικρινής συνεργασία των δύο πλευρών για την αντιμετώπιση τους στο μέτρο του εφικτού.

Σε αυτά τα πλαίσια η HSW ανταποκρίθηκε με αμεσότητα στο αίτημα του ΕΕΣΠ να δημοσιοποιούνται εγκαίρως τα δρομολόγια ολόκληρης της καλοκαιρινής περιόδου ώστε να διευκολύνονται οι κρατήσεις οργανωμένων group και μενομωμένων τουριστών από το εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό πως η HSW ανάρτησε στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων δρομολόγια μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ σύντομα όπως ανέφερε ο κ. Τσάγκαρης, θα δημοσιοποιηθούν τα δρομολόγια του Οκτωβρίου 2018. Επίσης πολύ σημαντική θα είναι η επαναδρομολόγηση του ταχύτατου FC 3 από τη 1η Ιουνίου και για ολόκληρη τη καλοκαιρινή περίοδο.

Επιπρόσθετα η HSW ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Ε.Ε.Σ.Π. και θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τις δράσεις για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του Τουρισμού της ευρύτερης περιοχής, ως Χορηγός Μετακίνησης για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ On Tour ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ -Πόρου που θα διοργανωθεί 21-21 Απριλίου 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.


Comment Form is loading comments...