Πόρος Ο Ε.Ε.Σ.Π. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΦΙΛΠΑ

Ο Ε.Ε.Σ.Π. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΦΙΛΠΑ

Posted by porosplus.gr on 2017-11-28 17:52:25


Σας παραθέτουμε Δελτίο Τύπου για την συμβολή του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, ως Χορηγός στη διεξαγωγή του "Χειμερινού Ράλλυ - Γιώργος Ραπτόπουλος" της ΦΙΛΠΑ.Ο Ε.Ε.Σ.Π. ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΦΙΛΠΑ ΠΟΡΟΣ 2017 26/11/2017

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε μια ακόμα δράση που προσέλκυσε δεκάδες επισκέπτες και προέβαλε το νησί μας σε ένα ιδιαίτερα ποιοτικό κοινό, των φίλων και συλλεκτών αυτοκινήτων-αντίκα. Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, διεξήχθη το «Χειμερινό Ράλλυ – Γιώργος Ραπτόπουλος 2017» το οποίο έπειτα από ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου, είχε ως σημείο αναφοράς τον Πόρο.

Δεκάδες υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα της ΦΙΛΠΑ ήρθαν στον Πόρο το Σάββατο, έπειτα από μια διαδρομή που ξεκίνησε από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και την Κυριακή διαγωνίστηκαν σε ειδικές δοκιμασίες ακριβείας στους δρόμους του Πόρου. Το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή τα πληρώματα και οι συνοδοί, απόλαυσαν τον χειμερινό Πόρο, που τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπως δήλωσαν οι ίδιοι. Κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων στους νικητές, οι διοργανωτές παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Ε.Ε.Σ.Π. για τη συμβολή του ως Χορηγός στην επιτυχή διεξαγωγή του Αγώνα, την οποία παρέλαβαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Συξέρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Κουνέλης εκ μέρους του Δ.Σ.

Όπως δήλωσαν στη Διοίκηση του Ε.Ε.Σ.Π. οι διοργανωτές, έμειναν ενθουσιασμένοι από το νησί και τη φιλοξενία Φορέων και κατοίκων και θα εντάξουν το νησί μας σε επόμενες διοργανώσεις της ΦΙΛΠΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.


image image image image image image


Comment Form is loading comments...