Πόρος ΕΕΣΠ : Προετοιμασία για την Τουριστική Περίοδο και Γ.Σ.

ΕΕΣΠ : Προετοιμασία για την Τουριστική Περίοδο και Γ.Σ.

Posted by porosplus.gr on 2019-03-14 12:03:33


Λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου - πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση από τον Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου :

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, αποσκοπώντας στην καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων του Πόρου για την Επερχόμενη Τουριστική Περίοδο και με τελικό σταθμό την Ετήσια Γενική Συνέλευση του που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, αλληλεπιδρά με τα μέλη του με τρείς παράλληλες δράσεις:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ Γ.Σ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ
Από την Παρασκευή 15 Μαρτίου, μέχρι τη Πέμπτη 21 Μαρτίου θα μπορεί κάθε μέλος του Συλλόγου να προτείνει τα θέματα που θεωρεί πως πρέπει να συζητηθούν κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. Το ειδικό έντυπο θα σταλεί σε όλα τα μέλη τόσο ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπη μορφή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Από Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και μέχρι τη Γενική Συνέλευση, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις του Διοικητικού Συμβουλίου σε διάφορες περιοχές του Πόρου για συζήτηση με επαγγελματίες κάθε περιοχής σχετικά με θέματα που τους απασχολούν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ & ΑΡΧΕΣ
Από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και μέχρι τη Γενική Συνέλευση, θα διεξαχθούν συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με Φορείς και Αρχές του Πόρου και του Πειραιά για αλληλοενημέρωση και διευθέτηση επιμέρους ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6970801255 & 6973600425

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.


Comment Form is loading comments...