Πόρος ΔΤ ΕΕΣΠ Έκκληση σε κατοίκους και παραθεριστές

ΔΤ ΕΕΣΠ Έκκληση σε κατοίκους και παραθεριστές

Posted by porosplus.gr on 2017-08-14 18:50:17


ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΣΠ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ & ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι παραθεριστές, η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος πλησιάζει στη λήξη της σε λίγες ημέρες. Οι εκατοντάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του νησιού μας προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό, μιας και εκτός της κουραστικής εργασίας σε υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει με τουριστική περίοδο περίπου 40 ημερών να ανταπεξέλθουν σε οικονομικές υποχρεώσεις 365 ημερών (εφορία, ενοίκια, μισθοί, ασφαλιστικές εισφορές, προμηθευτές, πάγια έξοδα κλπ).

Στην αγωνιώδη αυτή προσπάθεια τους μπορεί να κάνουν και κάποια λάθη που ενδεχομένως να προκαλέσουν αναστάτωση στην καθημερινότητα των μονίμων κατοίκων ή των παραθεριστών στις εξοχικές τους κατοικίες (ωράρια λειτουργίας, ένταση μουσικής, οσμές εστιατορίων κλπ).

Παρακαλούμε θερμά για την κατανόηση και υπομονή σας για λίγες ακόμα ημέρες.
Αντίστοιχα συστήνουμε προς τους συναδέλφους επαγγελματίες να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας και να δέχονται με θετική διάθεση τυχόν παρατηρήσεις των περιοίκων.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή παράπονο μπορείτε να απευθύνεστε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου:

Πρόεδρος: 6970801255
Α' Αντιπρόεδρος: 6973600425
Β' Αντιπρόεδρος: 6977719997

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.


Comment Form is loading comments...