Πόρος Δελτίο Τύπου ΕΕΣΠ για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου ΕΕΣΠ για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Posted by porosplus.gr on 2019-03-13 23:16:04


Λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου του ΕΕΣΠ αναφορικά με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις :

ΣΤΗΡΙΞΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.Π. ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ <ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, με γνώμονα την προβολή του Πόρου και των Επιχειρήσεων του, στήριξε ενεργά για ακόμα μια φορά τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πόρου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Παράλληλα για την προβολή των εκδηλώσεων αυτών, προσκάλεσε στον Πόρο την δημοσιογράφο και travel blogger Μαρκέλλα Σαράϊχα, πιο γνωστή ως travelgirl.gr, τα live video της οποίας, είχαν περισσότερες από 10.000 προβολές κατά την τριήμερη παραμονή της στο νησί.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π. ενίσχυσε οικονομικά την αγορά δώρων για το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού», από την ομάδα που διοργάνωσε το φετινό παιχνίδι, το οποίο για μια ακόμα φορά κράτησε για τρείς ημέρες αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων όπως συμβαίνει τα τελευταία 11 χρόνια.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, ο Σύλλογος προσέφερε κρασί, αναψυκτικά, χυμούς και άλλα προϊόντα που είχαν φτιάξει εθελοντές, για τον μπουφέ στο παραδοσιακό γλέντι στη Πούντα με το συγκρότημα του Θανάση Βασιλόπουλου και καλεσμένο τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη.

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, μαζί με εθελοντές, προσέφερε ολόφρεσκες λαγάνες, άφθονο χαλβά και χυμούς σε δεκάδες παιδάκια που συμμετείχαν στο πάρτι μασκέ, έξω από το Γυμνάσιο Πόρου. Στο παιδικό πάρτι τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους, παρέα με ξυλοπόδαρους και ανιματέρ, ενώ έφτιαξαν μικρούς χαρταετούς και άλλες κατασκευές μαζί με το προσωπικό του ΚΔΑΠ Πόρου.

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, για να στηρίξει την τοπική αγορά, προμηθεύτηκε μόνο από επιχειρήσεις του Πόρου, όλα τα προϊόντα που προσέφερε ως χορηγία στις παραπάνω εκδηλώσεις.

Το μικρό «οδοιπορικό» της Μαρκέλλας στον Πόρο μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

 photo 4_zpserva1sxe.jpg

 photo 2_zps6qw3jq3z.jpg

 photo 3_zpsar8k8lbb.jpg

 photo 53817010_2255458301187333_3692536783423143936_n_zpsyby0thgh.jpg

 photo 1 2_zpsknk7swtc.jpg


Comment Form is loading comments...