Πόρος Διόρθωση για το όχημα πυροπροστασίας

Διόρθωση για το όχημα πυροπροστασίας

Posted by porosplus.gr on 2018-08-29 14:20:21


Στο porosplus.gr δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Δεν πληρωνόμαστε απο πουθενά, ούτε έχουμε διαφημίσεις.

Το porosplus.gr αποτελεί μια εθελοντική σελίδα, και οι ειδήσεις προέρχονται κυρίως από πολίτες, που στέλνουν μόνοι τους διάφορα θέματα.

Στο porosplus.gr όμως δεν φοβόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη για όταν κάνουμε λάθος.

Έτσι όταν πολίτες είδαν αυτοκίνητο που εκτελεί χρέη δασοπροστασίας/δασοπυρόσβεσης με την εθελοντική ομάδα να κάνει ρυμούλκηση σκάφους αντί για περιπολίες στην δασική περιοχή του Πόρου, μοιραία αντίδρασαν αρνητικά στο θέαμα του Αλέξανδρου Δημητριάδη να οδηγεί το όχημα στο λιμάνι.

Ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Δημητριάδης, με αρκετή διάθεση ειρωνιας βέβαια, μας διόρθωσε ότι το όχημα αποτελεί ιδιοκτησια του ιδίου και του αδερφού του Αλέξανδρου, και το έχουν διαθέσει (προφανώς ότι το επιθυμούν οι ίδιοι) στους εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Dimitriadis-oxima photo dimitriadis-oxima_zpsqsl9a3je.jpg

Επομένως ασχέτως του γεγονότος ότι το όχημα δεν εκτελούσε τον ρόλο που αναφέρει ο κ. Δήμαρχος, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε συγγνώμη για την λάθος πληροφόρηση, και βεβαίως να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους αδελφούς Ιωάννη και Αλέξανδρο Δημητριάδη για την προσφορά τους. Ενημερωτικά και άλλα οχήματα είναι δωρεές με κυριότερη αυτή του οχήματος 8 τόνων του αειμνήστου Πέτρου (τ. Μάνθου) Βέττα

Βέβαια οι απορίες των πολιτών για το αν κάνει (και πότε) περιπολίες το συγκεκριμένο όχημα παραμένουν.


Comment Form is loading comments...