Πόρος Κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το "χαλί"

Κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το "χαλί"

Posted by porosplus.gr on 2018-08-22 13:11:55


Η διοίκηση Αλιφέρη-Δημητριάδη, έχει εγκαταλείψει κάθε ιδέα έργου υποδομής, και ασχολείται με μικροσυντηρήσεις (όπως το ξύλινο πάσο που έβαλαν στην πασαλωτή για το οποίο θα γράψουμε σε άλλο άρθρο μας), και αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν, όπως το πεσμένο λιμάνι, το διπλανό κομμάτι που θα πέσει εντός των ημερών, την σωστή συντήρηση της ξύλινης προβλήτας.

Προτιμούν να κυνηγάνε τους ερασιτέχνες αλιείς για τα φουντάγια τους στο κανάλι, και να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Έτσι σήμερα εμφανίστηκαν δάπεδα από καουτσούκ (σαν τα δάπεδα ασφαλείας που βάζουν στις παιδικές χαρές), με τα οποία θα σκεπάσουν όλα τα κακοσυντηρημένα ξύλα της προβλήτας.

Απορίες δημιουργούνται για την επιλογή αυτή, αφού θα πραγματοποιηθεί επάνω από τα παλιά ξύλα, πολλά από τα οποία μπορούν να έχουν προβλήματα, ενώ το ξύλο θα πάψει να αναπνέει και να στεγνώνει με τον ήλιο, ενώ έτσι δεν πρόκειται να συντηρηθεί ποτέ με τα κατάλληλα βερνίκια λαδιού (όπως γίνεται σε ξύλινα καταστρώματα σκαφών, όπου ζουν για δεκαετίες αν συντηρούνται σωστά).

Στην κυριολεξία κρύβουν τα προβλήματα από την έλλειψη συντήρησης των ξύλων, κάτω από το χαλί των δαπέδων καουτσούκ !

Από την άλλη μιλήσαμε με τον κ. Γρίβα, όπου μας ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για την αγορά και τοποθέτηση των δαπέδων καουτσούκ. Άλλωστε και για την τοποθέτηση του ξύλινου πάσου, η απόφαση πάρθηκε αφού είχε ήδη τοποθετηθεί...

Να τονίσουμε. ότι η μόνη ουσιαστική συντήρηση της ξύλινης προβλήτας ήταν η αλλαγή των ανοδίων πριν από 2 χρόνια, που έγινε ύστερα από πιέσεις του κ. Δημήτρη Γρίβα. Η αλλαγή ανοδίων είναι απαραίτητη κάθε τουλάχιστον 2 έτη, ώστε να μην τρώει η θάλασσα τα μεταλλικά μέρη της κατασκευής.

Κάθε μέρα θυμίζουν όλο και περισσότερο Σύριζα, κατηγορούν για τα πάντα τους άλλους, δεν κάνουν κανένα ουσιαστικό έργο, δεν καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν ούτε την καθημερινότητα, και θα αφήσουν πίσω τους συντρίμια !

DapedaPasalotis3 photo Dapeda-pasalotis-03_zpslmkpvwjf.jpg
DapedaPasalotis1 photo Dapeda-pasalotis-02_zpsnxvpforc.jpg
DapedaPasalotis2 photo Dapeda-pasalotis-01_zpsviwqmspj.jpg


Comment Form is loading comments...