Πόρος Τι συμβαίνει με τις καταγγελίες Αντωνιάδη ?

Τι συμβαίνει με τις καταγγελίες Αντωνιάδη ?

Posted by porosplus.gr on 2019-05-23 21:47:40


Τι συμβαίνει με τις καταγγελίες Αντωνιάδη ?

Γιατί δεν απαντάει ο κ. Δημητριάδης ?

Xθες δημοσιεύσαμε μια μακροσκελέστατη ανοιχτή επιστολή του κ. Νίκου Αντωνιάδη, διατελέσαντα επί 10 ετία δικηγόρο του κ. Δημητριάδη, με αρκετές επιτυχίες (αλλά και αποτυχίες) ως δικηγόρος του, ο οποίος μάλιστα ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Δημητριάδη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Στην επιστολή ο κ. Αντωνιάδης κατηγορεί τον κ. Δήμαρχο ότι τον έχει συκοφαντήσει σε άλλα πρόσωπα, αλλά και μέσω καταγγελίας του κ. Δημητριάδη προς το τμήμα εκβιαστών της ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και έχει προσπαθήσει την "εξόντωση" του.

Δεν θα μας αφορούσε ιδιαίτερα, πέραν της κριτικής για τον τρόπο συμπεριφοράς ενός δημόσιου προσώπου, αν δεν υπήρχαν αναφορές σε τέσσερα θέματα που άπτονται του δήμου

Έτσι υπάρχει μέσα αναφορά σε απόφαση της οικονομικής επιτροπής όπου ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να χρεώσει στον Δήμο αμοιβές του κ. Αντωνιάδη για προσωπική του υπόθεση. Το εν λόγο θέμα το είχε κάνει γνωστό με δημοσίευμα του παλαιότερα ο εκληπών κ. Λαζαρίδης, και το επιβεβαιώνει εδώ ο κ. Αντωνιάδης

Δεύτερο θέμα είναι ότι έγραφα που έχουν αποσταλεί στον δήμο δεν έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλο, οπότε ουσιαστικά έχουν αποκρυφθεί τα έγγραφα αυτά.

Τρίτο θέμα είναι η στημένη "μεγάλη επιτυχία" του 2014 στην οποία οφείλετε την εκλογή σας. Ποια είναι αυτή η μεγάλη επιτυχία ? Τι εννοεί ο κ. Αντωνιάδης ότι ήταν στημένη ? Τι αφορά αυτή η υπόθεση ?

Τέταρτο θέμα με τεράστιο και πολιτικό αλλά και ποινικό ενδιαφέρον, είναι το θέμα των υποκλοπών. Κάνατε υποκλοπές σε βάρος του κ. Αντωνιάδη ή ψεύδετε ο κ. Αντωνιάδης ?

Κύριε Δημητριάδη, επειδή ειδικά τα δύο τελευταία θέματα έχουν τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον, και επειδή είμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, θα πρέπει να απαντήσετε στα τεράστια ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, είτε διαψεύδοντας τα, είτε δίνοντας επαρκής εξηγήσεις, και να μην αφήσετε τέτοιες υποψίες να πλανούνται.

Το ίδιο ισχύ και για τον κ. Αντωνιάδη. Τέτοιες βαρύτατες καταγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται με στοιχεία, και να μην είναι μόνο προσωπικές αναφορές.


Comment Form is loading comments...