Πόρος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΣΠ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΣΠ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Posted by porosplus.gr on 2018-02-20 21:29:03


Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου του Ε.Ε.Σ.Π. με την πρόσκληση για έκτακτες εκλογές με σκοπό την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, στην οποία ο Σύλλογος εντάχθηκε πρόσφατα.


ΠΡΟΣΚΛΗΣH

Για Εκλογές Αντιπροσώπων σε Δευτεροβάθμια Οργάνωση του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου»

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου καλούνται τα τακτικά μέλη αυτού, στις Εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε πρόσφατα ο Σύλλογος.
Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την 24η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00’ έως 19:00’, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτηρίου Συγγρού. Για την ψηφοφορία απαιτείται ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο.
Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Γιάννη Λιβανό (Τηλ.: 6974000773, Email: eesporou@gmail.com) μέχρι την Παρασκευή 23/2/2018. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τακτικά μέλη του Ε.Ε.Σ.Π. τουλάχιστον για 1 έτος πριν την ημερομηνία των Εκλογών και κατά προτίμηση να έχουν δυνατότητα τακτικής μετάβασης στην Αθήνα για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.

(ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με βάση το Νόμο για κάθε 30 μέλη του Συλλόγου που ψηφίζουν, εκλέγεται 1 Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία. Γιαυτό Είναι σημαντικό να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή για να εκλεγούν περισσότεροι Αντιπρόσωποι)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

Δημήτρης Α. Συξέρης        Γιάννης Λιβανός
Πρόεδρος Ε.Ε.Σ.Π        Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Σ.Π.


Comment Form is loading comments...