Πόρος Αντιδήμαρχος προπηλακίζει Αντιπεριφερειάρχη

Αντιδήμαρχος προπηλακίζει Αντιπεριφερειάρχη

Posted by porosplus.gr on 2019-04-21 22:53:01


Φαίνεται πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμα μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου στον Πόρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Σάββατο 20/4 υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο στην παραλία του Πόρου μεταξύ του Αντιδημάρχου Τάσου Παπαχρήστου και του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου. Συγκεκριμένα ενώ ο κ. Χατζηπέρος ενημέρωνε τους επαγγελματίες της περιοχής που γίνονται τα έργα επισκευής του λιμανιού του Πόρου, του επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς ο Αντιδήμαρχος Παπαχρήστου, ενώ στο νησί διαδόθηκε και η φήμη -την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη- πως πάνω στην αναταραχή, ο Παπαχρήστου απώθησε τον κ. Χατζηπέρο.

Είναι γεγονός πως οι σχέσεις Δήμου και Αντιπεριφέρειας είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο, κατά τη θητεία της νυν Δημοτικής Αρχής. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Δημητριάδης έχει ζητήσει εγγράφως από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, να μην έχει καμία σχέση (!!!) με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, αν και ο κ. Χατζηπέρος με ενέργειές του έχει διασφαλίσει περίπου 7.000.000 ευρώ από χρήματα της Περιφέρειας για έργα στο νησί του Πόρου !

Μετά από όλα αυτά ο Γιάννης Δημητριάδης ζητάει από την κα. Δούρου και τον κ. Χατζηπέρο να παραστούν στο αυριανό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του λιμανιού του Πόρου.

Τελικά δεν έχουμε καταλάβει, ο Δημητριάδης και η Δημοτική του Αρχή, θέλουν να μιλάνε με τον Αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, ή τους αρκεί να τον προπηλακίζουν δημοσίως;

Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης κάλεσε σε έκτακτη Συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου την Μ. Δευτέρα απόγευμα, με καλεσμένο τον κ. Χατζηπέρο και την κα Δούρου, σε μια προσπάθεια εύρεσης νέων "ιχθυοκαλλιεργιών"-εχθρών, όπου θα μπορέσει να συσπειρώσει κόσμο γύρω του, καθώς η πλειοψηφία των πολιτών φαίνεται να του έχει γυρίσει την πλάτη...


Comment Form is loading comments...