Πόρος Η «ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ» ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΟΡΙΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΗ) !

Η «ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ» ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΟΡΙΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΗ) !

Posted by porosplus.gr on 2018-07-20 22:46:09


Η «ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ» ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΟΡΙΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΗ) !

Μόνο ως φαρσοκωμωδία μπορεί να αξιολογηθεί η γελοία κατάσταση που επικρατεί στον Σύλλογο Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα», έπειτα από τη σειρά δικαστικών ενεργειών δύο μελών του Συλλόγου που απέτυχαν να εκλεγούν στις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου.

Η Χρύσα Τζανετοπούλου (γράφτηκε την ημέρα της ΓΣ) και η Ζωή Κεφαλληνού, αμφότερες της «πλευράς Δημητριάδη», 3 σχεδόν μήνες μετά τις εκλογές της «Ποριώτισσας» κατέθεσαν Ασφαλιστικά Μέτρα και Αγωγές εναντίον του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με μοναδικό σκοπό την ακύρωση του εκλεγμένου Δ.Σ. Τέτοιες ενέργεις είναι πραγματικά πρωτόγνωρες στο ιστορικό σωματείο του Πόρου και όπως συζητιέται έντονα στο νησί, η πραγματική αιτία ήταν πως στο 7μελές Δ.Σ δεν εκλέχθηκε κανένα άτομο της επιρροής του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη.

Μάλιστα εκτός από τα ασφαλιστικά μέτρα και την αγωγή, οι δύο κυρίες, ζήτησαν με άλλη δικαστική ενέργεια να ορισθεί από το Δικαστήριο, προσωρινή Διοίκηση της «Ποριώτισσας» με άτομα της δικής τους «εμπιστοσύνης». Όταν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, έλαβαν την πληροφόρηση για τα άτομα που πρότειναν οι Τζανετοπούλου και Κεφαλληνού, στην κυριολεξία «έσκασαν στα γέλια». Βέβαια η όλη κατάσταση ήταν και για γέλια και για κλάματα γιατί οι δύο κυρίες είχαν προτείνει μεταξύ άλλων σαν προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου των Γυναικών πολλούς άνδρες!!!

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως πρότειναν μεταξύ άλλων τον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη (!!!!), τον υπεύθυνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γιάννη Μανιάτη και την Ειρηνοδίκη του Πόρου (που δεν είναι μέλος και είναι προϊσταμένη της Κας Ελένης Κανατσίδου) ως Πρόεδρο του Συλλόγου. Οι υπόλοιποι προτεινόμενοι ήταν οι κυρίες Ελένη Στρουχέλη, Σοφία Μανέττα, Ανδρέου Βούλα, Αναστασία Σακκά, Γιάννα Λάτση, Ροή Χριστίνα, Ειρήνη Κουρμουλάκη και την πραγματική Πρόεδρο στη συνείδηση του κόσμου κα. Νάγια Μακρή.

Όμως 6 από τα άτομα που πρότειναν οι δύο κυρίες, αρνήθηκαν προς τιμή τους να μετέχουν σε ένα διορισμένο συμβούλιο, που δεν έχει την νομιμοποίηση των μελών του και παρέδωσαν εγγράφως αυτή τους την παραίτηση στο Δικαστήριο. Ήταν ο κ. Μανιάτης και οι κυρίες Στρουχέλη, Μανέττα, Λάτση, Σακκά, Ανδρέου, Κουρμουλάκη και φυσικά η κα. Μακρή.

Μπροστά στη διαφαινόμενη πανωλεθρία, οι δύο κυρίες (Τζανετοπούλου και Κεφαλληνού), πρότειναν νέα μέλη τα οποία αποτελούν ενεργά μέλη της Δημοτικής Παράταξης του Γιάνννη Δημητριάδη και συγγενικών του προσώπων. Έτσι σήμερα πρότειναν και άλλους άνδρες για το Σύλλογο Γυναικών! Οι προτεινόμενοι ήταν οι κ.κ Κώστας Γκιών και Γιώργος Αλιφέρης και οι κυρίες Ελένη Κανατσίδου, Δέδε Μαρία(νέο μέλος), Κοντογιάννη Δήμητρα, καθώς και τις κυρίες που γράφτηκαν την ημέρα της ΓΣ, Άννα Μουρτζούκου, Νικολοπούλου Ευγγαλία, Γεωργία Σουλιώτη. Σημειωτέον πως η κα. Άννα Κανατσίδου παρουσιάστηκε ως μάρτυρας (χωρίς να καταθέσει όμως) στην πρώτη συζήτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων, ήταν μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής που διεξήγαγε τις επίμαχες εκλογές και σύμφωνα με τις Τζανετοπούλου και Κεφαλληνού, έκανε πολλές παρατυπίες ! Δηλαδή πραγματική Τρικυμία εν Κρανίω !

Από την άλλη πλευρά 76 μέλη της «Ποριώτισσας» , με επίσημο έγγραφο τους, αντιπρότειναν μόνο γυναίκες και ενεργά μέλη του Συλλόγου για να λάβουν μέρος στη προσωρινή διοίκηση, η οποία θα έχει το ρόλο να οδηγήσει τη «Ποριώτισσα» σε νέες εκλογές (μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο μέχρι να τελεσιδικήσει η κύρια αγωγή, εκτός και η απόφαση των ασφαλιστικών του Αυγούστου που θα βγει μετά από λίγους μήνες δικαιώσει την ψηφισμένη διοίκηση), οι οποίες είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως θα οδηγήσουν στην απόλυτη απαξίωση το «πραξικόπημα» της «πλευράς Δημητριάδη».

Αναμένουμε την δικαστική απόφαση για ορισμό προσωρινής διοίκησης. Το ψηφισμένο ΔΣ έχει ήδη ανακοινώσει την ακύρωση των εκδηλώσεων που ξεκίναγαν σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου, λόγο της έλλειψης διοικήσεως από την προηγούμενη βδομάδα, οπότε σταμάτησαν όλες οι προετοιμασιες…

Διόρθωση :Να ζητήσουμε συγγνώμη στην Κα Άννα Κανατσίδου όπου είχαμε αρχικά γράψει το όνομα της ως μέλος της προσωρινής διοίκησης εκ λάθους.


Comment Form is loading comments...